Inlägg från: Lilla Ego 07 |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego 07

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Hallå i tråden.

    Två frågor som jag hoppas någon expert kan svara på :)

    Beställde precis en hummeloverall, grön, i stl 104. Är de stora i storleken? och är de varma?

    Sonen har växt som fasen under hösten så hans nya molooverall i stl 98 är på gränsen. Så ledsen för den är så fin ju, den gamla gröna fina färgen.
    Men går det att sälja overaller på tradera nu eller måste ja vänta tills i höst?

    Obs, ingen annons utan vill bara fråga de som har mest koll :)

  • Lilla Ego 07

    hmm...vet inte om de är ärtgrön. tror den är från förra hösten??

  • Lilla Ego 07

    aha oki...en kille på typ 99 cm, kan han ha den måntro?

  • Lilla Ego 07

    Hallå i tråden.

    Köpte fina miniappletröjor till sonen nyss (känns det som iaf) i stl 104 men de verkar ju vara på gränsen nu...har ju knappt hunnit använda dem. Men iaf, tror nog att jag måste ha nästa storlek också faktiskt :) Någon som har koll på vart de kan ha stl 110 måntro??

  • Lilla Ego 07

    japp men bara små storlekar tyvärr. kanske är rätt kört att få tag på i den storleken då den är rätt populär kan ja tro

  • Lilla Ego 07

    Smillamilla, du bor på åland va? Tyckte jag kände igen ditt nick, tror nämligen du köpte en moloklänning av mig på tradera för ett tag sen, med dalmatiner :) skickade den dit iaf så jag tror det va du.

  • Lilla Ego 07

    Smillamilla, haha japp de va säkert innan sommaren kan ja tro, fan va tiden har gått fort! Då va ja höggravid och nu sitter man här med en 6 månaders busig bebis istället :)

  • Lilla Ego 07

    Hej.

    Är det någon här inne som har en liten bebistjej som ska eller har handlat nya moloklänningarna?
    Vet inte hur jag ska göra med storleken nämligen... Lillan är ca 64-65 cm nu och lite mer än ett halvår. Hon är rätt liten ;) Enligt bvc så kommer hon vara ca 74 cm när hon är 1 år men jag tvivlar på det. Hon har precis nu börjat använda stl 68 nämligen och lär kunna ha det ett bra tag.
    Stl 62/68 är det någon som har koll på längden ungefär? är rädd att om jag köper stl 74/80 så kommer hon drunkna i den till sommaren och det vore ju öken.

  • Lilla Ego 07

    Ja jag tror nog det med faktiskt. . för det gör inget om den är lite kort tycker jag heller, då blir det som ett mellanting mellan klänning och tunika.
    Det är lite tråkigt det där med storlekar. Jag köpte på mig fina cupsklänning och några butterflies och regnbågeklänningar i somras och bunkrade, just in case ;) och de lär hon ju kunna ha efter sommaren typ kan ja tro...men går ju att ha body under i värsta fall.:)

  • Lilla Ego 07

    En annan sak, vet ni om butikerna fyller på sina lager snart igen eller? för tillfället så har jag shoppat för mycket så det är rätt tomt på shoppingkontot{#lang_emotions_tongue_out} men får hoppas det kommer in mycket från tradera snart istället. 'Så jag hoppas att det finns storlekar kvar även om ett tag?

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16