Inlägg från: Lilla Ego 07 |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego 07

    Har länge suktat efter ett par regnbågegalonisar så jag var tvungen tyckte jag:)

    Vet dock inte hur jag tänkte här, har 1 set från småfolk med äpplen som är helt nya, 1 par blå eleftantregnbyxor från ida t samt 1 från didriksson som också passar nu...
    samt 2 par lindex och nåt annat märke.....{#lang_emotions_sealed}

  • Lilla Ego 07

    Smultron, är du här???

    Behöver akut storlekshjälp med molojackan jag beställde igår{#lang_emotions_sealed}

  • Lilla Ego 07

    Gött, visste väl att du hängde här nånstans :)

    Jo, jag avbokade ju min svarta molojacka igår i stl 104 efter att jag mätt Elliott efter dina mått du så snällt gav mig. Men jag frågade henne lite i förbifarten om det kanske fanns en 110 istället. Nu mejlar hon mig att det finns det.
    Kommer den bli gigantiskt??? Den ska ju inte bara sitta bra i ärmarna utan bredden på jackan också, får ju inte bli för bylsigt.....

  • Lilla Ego 07
    Smultronhjärta skrev 2010-01-21 10:26:35 följande:
    Fråga dig då några saker.. Hur lång ska Elliott vara enligt sin kurva nästa säsong? Jackan är väl mest tänkt att använda då eller? Jackan är inte såå bylsig som t ex NS är i modellen utan mer "platt" i fluffet*bra beskrivning va *Går det att få tillbaka pengarna på T om den mot förmodan inte skulle funka nästa säsong? Svar JA-skitsnygg ju
    Jag har ingen som helst aning om hur lång han kommer att vara nästa säsong faktiskt....Har inte varit på någon kontroll sen han var 1,5 år typ..:) Han har växt som fan rent ut sagt nu i höst. Han är 2 år och 9 månader och ca 99 cm lång, väger ca 15 kg. Hade tänkt ha den nu till våren lite men den kanske är för varm??

    Å va svårt, den är ju skitsnygg o visst ja får tillbaka mycket pengar men om han inte kan ha den nu snart så vill jag hellre lägga pengarna på nya molosarna som kommit{#lang_emotions_wink}
  • Lilla Ego 07

    Nämen nu blev det ju ännu svårare. Jag har ju också en varm kille, han brukar alltid vara jättevarm så jag har oftast bara overall på honom nu på vintern utan någon fleece el så under.

    Kanske ska strunt i det ändå....skulle jag vilja ha en till hösten så kommer det väl någon ny jacka el modell. Får väl ta och betala fullt pris då i värsta fall, inte hela världen om man verkligen vill ha den:)

  • Lilla Ego 07
    lillronya skrev 2010-01-21 10:35:53 följande:
    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag är arg!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu flyttar jag snart ifrån detta råttboet!!Mössen har tuggat i Emilios shampoodlejacka!!Fick syn på det nu och vet inte när eller var de har kunnat göra det, men gjort är det.
    Nämen va fan!! Det borde de väl fatta att ska de käka på nåt så kan de ju göra det på billigare kläder! Fast det är klart, även råtterna kanske har bra smak :)

    Tråkigt iaf. Du får ligga på lur med luftgeväret och ge igen
  • Lilla Ego 07

    Sorry såg att det var möss inte råtter. Här i storstan har vi ju inga söta små möss utan bara skräckingjagande bauta råttor.

  • Lilla Ego 07

    Kunde ju varit värre....tänk om de fått tag i regnbågen från molo....

  • Lilla Ego 07

    Mm de är de. Vi har några halvtama utanför på vår uteplats som helt oförskämt knallar omkring ibland och sitter nästan och tittar på en genom fönstret.... Svansen är ju tametusan en halv meter lång nästan. Nä blä för råttor!!

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16