Inlägg från: Zvartaliljan |Visa alla inlägg
  • Zvartaliljan

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    SmillaMilla skrev 2010-02-10 21:03:23 följande:
    Men då är det ju inget att fundera över. Kör på bara!
    Jag får helt enkelt ta o fråga Maia vad hon tycker Om hon vill ha ett eget kalas eller ett stort med Mateo.
    Kanske hon kan ha ett eget barnkalas på fredagen, när börjar man med barnkalas egentligen? Typ bjuda hem vännerna från dagis? Hon fyller ju 4 nu, är det för tidigt?

    Och för att hålla mig i alla fall lite till ämnet så tar jag gärna emot tips på vad barnen ska ha på sig en sån dag?? Funderar på fina prästkrageklänningen till Maia
  • Zvartaliljan
    lillronya skrev 2010-02-10 21:07:22 följande:
    Vi körde överaskningsgrejen. Ingen visste om nåt annat än dopet. De trodde kantorn spelade fel när hon grog igång bröllopsmarchen. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, men åååå så roligt det var!!!
    ja det är PRECIS  så jag vill ha det!! Tycker det är roligt med överraskningar
  • Zvartaliljan
    mortillsju skrev 2010-02-10 21:15:47 följande:
    Mitt tips på barnkalas är att bjuda in det antal som är år de fyller. DVS fyra kompisar (ev med föräldrar om man tycker om att umgår med dem!) till kalaset. det är ungefär vad de orkar och kan hantera. Då blir kalaset roligt och ett fint minne!
    Förra kalaset var det hmm...6 barn tror jag o det var ganska lagom, vi var ute i parken. Det är ju det som är så bra med att hon fyller år på våren, de kan vara ute o springa så det inte blir en massa stim inomhus.
    Men då var det ingen från dagis...och ska hon bjuda någon därifrån så känns det liksom som att hon måste bjuda alla i hennes grupp {#lang_emotions_undecided}
  • Zvartaliljan
    SmillaMilla skrev 2010-02-10 21:26:43 följande:
    Hi hi visst är det kul med barnkalas Och ja man måste bjuda alla. Anton var på kalas nu för någon månad sedan, till det kalaset visade det sig sedan att alla utom en hade blivit bjudna. Fy f*n alltså. Lider fortfarande med den pojken.
    ja det är ju det att man vill ju absolut inte göra någon ledsen! Fast hittils har inte Maia blivit bjuden på kalas av någon på dagis...men jag vet inte om de haft några. Men hon har ju inte så många vänner där...ett par stycken bara som hon pratar om heeela tiden.
  • Zvartaliljan
    nikki2006 skrev 2010-02-11 11:11:42 följande:
    Oj vad då????
    Den rosa Molo jeansklänningen i strl.104, gick inte att knäppa i midjan fast den var lagom annars! Känns helt otroligt! Sambon tyckte jag var lite knäpp när jag blev LYCKLIG för att den var för liten ALLT brukar ju vara för stort i midjan till den ungen, tidigare har jag ju t.o.m fått dra åt Meandis byxor som ska vara så smala. men nu börjar allt sitta mycket bättre på henne, hon har börjat lägga på sig hull nu
  • Zvartaliljan
    SmillaMilla skrev 2010-02-11 11:14:38 följande:
    ha ha vet hur det känns, grattis


    kanske hon kan ha Molos knickers nu? Vad tror ni?? Tidigare har Molos byxor varit alldeles för vida i midjan men nu kanske de funkar??

    Någon som köpt dom? Nikki? Är mest sugen på de lila med stjärnor
  • Zvartaliljan
    SmillaMilla skrev 2010-02-11 11:16:08 följande:
    Någon som har tips på vad man kan använda prästkragelegginsen till?
    kik-kids blå klänning eller jny designs blå. Enfärgad blå blir finast tycker jag.
    Me&is blå frottétunika blir säkert också perfekt (kan ordnas förresten om du inte har den )
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16