• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • spacebeare

    regnar här med......
    är det inte lite väl ofta man firar midsommar i regnställ

    trevlig midsommar!

  • mpta

    trevlig midsommar! ja man firar väl alltid midsommar i regnställ känns d som

    Idag va vi lite "hemska" i vår uppfostran, vi mutade Irma med glass, sa att hon skulle få en om hon kissade i pottan plus att vi drog en lögn å sa att blöjorna va slut, hon protesterade en snabbis men sen fyllde hon nästan pottan med kiss, efter nån timme va hon nödig igen å vi sa även då att blöjorna va slut å då kissade hon på pottan igen.
    Visst vi va kanske lite fräcka men "spärren" släpptes ju för henne iaf, får se hur det går framöver om vi får henne på pottan, återstår å se men vi tar med pottan till stugan utifall iaf

  • spacebeare

    mpta - oooh va smart!
    muter å hot rules!

  • nötskrikan
    mpta skrev 2009-06-18 20:40:24 följande:
    trevlig midsommar! ja man firar väl alltid midsommar i regnställ känns d som Idag va vi lite "hemska" i vår uppfostran, vi mutade Irma med glass, sa att hon skulle få en om hon kissade i pottan plus att vi drog en lögn å sa att blöjorna va slut, hon protesterade en snabbis men sen fyllde hon nästan pottan med kiss, efter nån timme va hon nödig igen å vi sa även då att blöjorna va slut å då kissade hon på pottan igen.Visst vi va kanske lite fräcka men "spärren" släpptes ju för henne iaf, får se hur det går framöver om vi får henne på pottan, återstår å se men vi tar med pottan till stugan utifall iaf
    Ibland måste man nog ta till mutor och vita lögner. Hoppas det går bra i stugan!

    Lova fick ett stort utbrott tidigare idag, hon vrålade i 10 minuter utan att säga vad som var fel. Jag undrar om hon tyckte det var läskigt att vara utan blöja och bli bajsnödig för så fort hon fick på sig blöja sen bajsade hon. Men det är så svårt att veta när hon inte säger nåt utan bara skriker. Nu har lillasyster blivit två månader och jag måste absolut säga att Lova skriker mer och är svårare att trösta än lillan. Lova har ju alltid varit bra på att skrika men jag trodde att en spädis skulle skrika mer.
  • spacebeare

    gomorron!
    det regnade inte här igår kväll!! kallt som f*n men grillning å ungarna badade! mormor hade köpt pool å Em i!
    sen reagerade jag inte när det hände utan bara hjälpte kusin Sammis att plocka det han skulle plocka ut ur Ems hår, senare visade det sig vara en bit kol som glött å bränt Ems hår!
    å kusin skulle cykla å repade vår bil....
    ganska händelsefylld midsommar trots bristen på fylla

    sjävlklart gick hon på potta 2ggr igår hos mormor en olycka sent på kvällen. men får man applåder från heeela familjen för att man kissar på pottan kanske det blir mer motiverat. ska nog hitta på ngn muta här med. har läst om klistermärken osv.
    tycker som dig, nötskrikan, att man "måste" fixa det här nu i sommar. jaja det går om det går.
    sen herregud har Saga redan blivit 2mån! tiden går så fort!

  • nötskrikan
    spacebeare skrev 2009-06-20 08:32:39 följande:
    gomorron!det regnade inte här igår kväll!! kallt som f*n men grillning å ungarna badade! mormor hade köpt pool å Em i!sen reagerade jag inte när det hände utan bara hjälpte kusin Sammis att plocka det han skulle plocka ut ur Ems hår, senare visade det sig vara en bit kol som glött å bränt Ems hår!å kusin skulle cykla å repade vår bil....ganska händelsefylld midsommar trots bristen på fylla sjävlklart gick hon på potta 2ggr igår hos mormor en olycka sent på kvällen. men får man applåder från heeela familjen för att man kissar på pottan kanske det blir mer motiverat. ska nog hitta på ngn muta här med. har läst om klistermärken osv.tycker som dig, nötskrikan, att man "måste" fixa det här nu i sommar. jaja det går om det går. sen herregud har Saga redan blivit 2mån! tiden går så fort!
    Händelserik midsommar. Gick det bra med håret??
    Jo, tiden går fort. Jag vill inte att min minsting ska växa så fort så jag fortsätter behandla henne som en liten spädis fast hon kan rulla från mage till rygg och inte är så liten egentligen. Sambon håller henne i famnen och kollar hur bra hon sitter och står och sånt, jag håller henne som om hon är alldeles nyfödd och ömtålig  Är sååå mysigt med bebis.
  • mpta

    Ja muta funkar verkligen ibland! Irma har vart utan blöja hela helgen förutom när hon har sovit, hon har till å med bajsat på pottan å toan vilket ja trodde skulle ta lite längre tid innan hon gjord emen hon tycker det bara är kul nu när det kommer något känns väldigt skönt måste ja säga!

    Spacebeare: ja det lät som en händelserik midsommar

    Nötskrikan: Läskigt va tiden går fort ibland skulle man vilja stoppa den.

    Denna vecka ska d bli toppen väder det är ju typiskt när man jobbar fram till söndag förutom en ledighet på fredag.

  • nötskrikan
    mpta skrev 2009-06-21 20:01:59 följande:
    Ja muta funkar verkligen ibland! Irma har vart utan blöja hela helgen förutom när hon har sovit, hon har till å med bajsat på pottan å toan vilket ja trodde skulle ta lite längre tid innan hon gjord emen hon tycker det bara är kul nu när det kommer något känns väldigt skönt måste ja säga!Spacebeare: ja det lät som en händelserik midsommar Nötskrikan: Läskigt va tiden går fort ibland skulle man vilja stoppa den.Denna vecka ska d bli toppen väder det är ju typiskt när man jobbar fram till söndag förutom en ledighet på fredag.
    Vad kul att det har funkat med pottan! Lova har varit utan blöja kortare stunder i helgen men hon ber om att få blöja och verkar tycka det är läskigt utan och då vill jag inte stressa. Vi funderar på det där med belöning/muta. Har hört om en pojke som fick en plopp varje gång han bajsade på pottan eftersom pappan tyckte det var så roligt att chokladen hette så.
  • spacebeare

    heja Irma!!!!!
    va kul att det funkar!

    håret blev lite svett men inga andra men

Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd