• Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!
  • elegi
    clara b skrev 2008-05-29 11:57:02 följande:
    Kommer flyta som en tjock, huttrande kork där så ni slipper iaf livrädda mig om jag får kramp! Så, inatt blir sista natten hemma på x antal veckor. Har sjuk separationsångest från huset och Vrena, vill knappt tänka på hur det kommer kännas när jag ska åka till sjukan och Micke och Alva åka hem...fan, tänk om han kunde fatta hur jäkla beroende jag är av honom nu, jag vill att han ska var med mig hela tiden för det är enda stunden jag känner mig trygg och rofull. Då skulle han inte tycka jag var irriterande och klängig. Pucko!
    Usch ja inte låter det som nån höjdare men det är ju för bebisens välbefinnandes skull, det handlar ju inte om sååå lång tid egentligen även om den kommer att kännas överjävligt i början, du får sms terrorisera oss som finns hemma, hojta till om du har tråkigt så kommer vi och hälsar på iaf jag kram kram
    Alexandra 7½ år (astma & laktos, fisk), Sebastian 5år (astma,laktos,soja)
  • Fia a

    Clara:
    Tänk på att det finns internet på bibblan

  • Ellen081227

    hej på er alla !!
    Nu så lämnar jag sverige om ett par timmar. kl 7 så lyfter mitt plan från skavsta med destinationen ROM !!!!!
    Nu måste man ju gå och sova eftersom att vi ska vara där kl 0500.... ha en toppenvecka alla !
    Ta hand om er !
    Kram

  • clara b

    Jenny, vi ska bo hos mina föräldrar de två veckorna som är kvar till inläggning, så vi har närmre till sjukhuset om något skulle gå helt på tok. Idag packar och fixar jag och mamma(läs mamma, jag pekar mest)och sedan går första lasset. Micke åker med sitt eget lass efter jobbet. Pust och suck, har ätit en tårdrypande frukost i äppelträdgården, igår var det korvgrillning med alla föräldrar. Ledsamt, men självklart!

  • maria8109

    Usch, jag sorterar 18 ton bebiskläder. Fick den briljanta idén i nåt svagt ögonblick. Inte nog med att det är jobbigt (det är troligen 18 ton..) det är oerhört snyftigt. Har gråtit en skvätt för varje bebisbody i st 56. Gråtit för att jag troligtvs aldrig kommer att få fler bebisar och för att det är skitsvårt att vika en body som är yttepytte-liten... Och jag har gett mig fan på att det ska vikas, inte bara kastas ner i kartongerna! Fy fan så mycket kläder man köper åt sina små.. Nä, nu får det vara för ikväll, få se om jag återupptar projektet i höst eller nåt!

    Trevlig helg i sommarvärmen alla!

  • AlexEmmi

    Då förstår jag Clara! Lycka till med allt och vi kommer mer än gärna förbi på en fika om du blir uttråkad..men det kanske känns tvärt om..? !
    Vilken rolig sysselsättning maria inget varmt heller va
    Jag har ju vart hängig hela veckan men käner mig nu återställd
    Då är det väl smart med fullspäckat schema...not. först till frissan, vidare till kalas med smörgåståtra efter det har vi femkamp med jobbet typ ute vid gamla öb.Avslutar med middag på birgers(jobbet bjuder ) vem vet sen kanske det blir lotsen...hmm hoppas jag fortfarande är srisk imorgon..

    Ha en underbar lördagskväll!

  • clara b

    Hoppas du hade en toppenlördag, Jenny, låter superkul! Var hemma med mamsen och dödstrött Alva som inte sovit middag. Vi skulle grillat, men var så trötta så det blev varma mackor och en film i stället, hehe.

    Idag pressar vi i trädgården medan Alva hälsar på farmor och farfar, Micke jobbar stackaren. Sedan blir det grill vid tre och påföljande kalas hos syrran som fyllt år. Nu har jag by the way en hyfsad färgad framsida och en kritvit baksida. Undrar hur det skulle se ut om jag snurrade jättefort, skulle det blinka då eller?Räcka ut tungan

  • edis

    Fy vilken vecka jag haft. Jobb, jobb,jobb och familjekvällen med dagis, kalas i fredags,lördags och barnkalas här hemma i söndags. Hur hinner man egentligen?? Så skönt att bara jobba tre dagar den här veckan.

    Jodå visst v ar det en viss Edvin som lyckades bada med kläderna på i tisdags. Såg ut som en dränkt katt. Han ska ju lyckas med allt.
    Imorgon blir han sex år min STORA kille. Vart tog tiden vägen.?

  • AlexEmmi

    Ja du lotta...man undrar verkligen var tiden tar vägen..går lite för fort! Ibland nskar man att barnen kunde stå stilla ett tag nu i ålder..en annan som tycker att man har ont om tid nu och stressar hit och dit..sen då!? Då blir det läxläsning och hjälp hit och dit och de ska ha med ryggsäcken, ibland matsäck osv osv Ja man får nog stressa ner lite och ta det som det kommer!! Konstigt att om det händer något någongång så gör det ju oftast det samtidigt eller flera dagar i streck..lagom dos vill vi ha!!
    Skönt med långhelg

    Kram på er

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!