Inlägg från: AlexEmmi |Visa alla inlägg
  • AlexEmmi

    Bästa mammorna i Vrena!

    Är det nåt speciellt ikväll? Blir det ingen träning?

  • AlexEmmi

    vad mysigt med lite avslutningsfika!! själv har jag jätteont i halsen och känner mig lite hängig gjorde ju inte saken bättre att gå till farneby och tebax(barnen cyklade.) iförd ett par nya tygskor med ganska tunn sula...ajajaj och skoskav fick jag med!!
    ettårs kalas tycker jag låter toppen tycker det är dax för ett kvällskalas för oss mammor! tårta och rödvin det är väl mums

    Kram på er och hoppas ni har fått njuta på morsdag

  • AlexEmmi

    Här är man sjuk mitt i det fina vädret...blää!!
    Håller med de andra Clara! Skönt ändå att få kunnigt folk omkring sig...

    Från det ena till det andra...Jag skulle kanske kunna få iväg man och barn för en kväll här Om ni andra inte har några andra förslag och tycker att det låter ok.
    Ska gå och sova nu så att jag blir bättre någongång...


    KRAMAR

  • AlexEmmi

    Hi hi Clara det är bara att hoppa i Du kan väl säga till så att vi andra får vara med..(se på) Ha en underbar dag i det underbara vädret! borde väl inte lägga mig i solen med min förkylning....kanske en liten stund bara....

  • AlexEmmi

    oj ska du in redan imorgon? var det inte 12e juni som var sagt från början?
    hoppas verkligen att du inte behöver stanna alltför länge! tänker på er och hoppas väl att micke tar med sig Alva och kommer varje dag!! Massor med kramar till er clara!!

  • AlexEmmi

    Då förstår jag Clara! Lycka till med allt och vi kommer mer än gärna förbi på en fika om du blir uttråkad..men det kanske känns tvärt om..? !
    Vilken rolig sysselsättning maria inget varmt heller va
    Jag har ju vart hängig hela veckan men käner mig nu återställd
    Då är det väl smart med fullspäckat schema...not. först till frissan, vidare till kalas med smörgåståtra efter det har vi femkamp med jobbet typ ute vid gamla öb.Avslutar med middag på birgers(jobbet bjuder ) vem vet sen kanske det blir lotsen...hmm hoppas jag fortfarande är srisk imorgon..

    Ha en underbar lördagskväll!

  • AlexEmmi

    Ja du lotta...man undrar verkligen var tiden tar vägen..går lite för fort! Ibland nskar man att barnen kunde stå stilla ett tag nu i ålder..en annan som tycker att man har ont om tid nu och stressar hit och dit..sen då!? Då blir det läxläsning och hjälp hit och dit och de ska ha med ryggsäcken, ibland matsäck osv osv Ja man får nog stressa ner lite och ta det som det kommer!! Konstigt att om det händer något någongång så gör det ju oftast det samtidigt eller flera dagar i streck..lagom dos vill vi ha!!
    Skönt med långhelg

    Kram på er

  • AlexEmmi

    Ett stort grattis till dig jenny! Hur var kryssningen?Var det skoj?

  • AlexEmmi

    Robban jobbar på fredag så jag funderar starkt på näset... vore kul om det kom några till

  • AlexEmmi

    har aldrig varit på varken auktion eller ankrace...kanske dax att testa..


    ska bort på partaj vid fem bara...


    robban kommer hem sent ikväll så får han oxå vara ledig imorgon ska försöka få med honom till badet...ha en underbar kväll

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!