Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Mèlie E skrev 2008-01-15 23:36:34 följande:
    Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nå´n sätter fart på sommarn och gör lite somrigt, då kommer blommorna snart. Jag gör så att blommorna blommar, jag gör hela kohagen grön, och nu så har sommaren kommit för jag har just tagit bort snön. Jag gör mycket vatten i bäcken så där så det hoppar och far. Jag gör fullt med svalor som flyger och myggor som svalorna tar. Jag gör löven nya på träden och små fågelbon här och där. Jag gör himlen vacker om kvällen för jag gör den alldeles skär. Och smultron det gör jag åt barna för det tycker jag dom ska få och andra små roliga saker som passar när barna är små. Och jag gör så roliga ställen där barna kan springa omkring, då blir barna fulla med sommar och bena blir fulla med spring.
    för er intresserad så vill jag berätta att denna låt va den som jag först lärde mig när jag va liten:) mm gulligt va:) hehehehe
  • Mèlie E
    natey skrev 2008-01-15 23:34:11 följande:
    får vi som ÄR albaner och gifta med albaner också vara med ? hihi.
    oj sorry hoppas du förståg att jag bara skämta

    Flört

    alla som har nåt albanskt i grytan får va med för det har chefen nämnt nångång:)
  • Mèlie E
    natey skrev 2008-01-15 23:43:16 följande:
    Svar på #2283tack snälla. haha :)är du alban eller gift med en ?
    berätta nåt om dig sj el enligt tjejerna här så vill vi att du berätta ALLT om dig sj och du kan lika gäran börja det nu innan dem vaknar:) så dem får en överraskning mer än det jag nu löjlat mig o skirivit.
    Hm jag tror att jag är halv alban o inte gift , tror ej på giftemål specielt inte me albaner :)
  • Mèlie E
    Mèlie E skrev 2008-01-15 23:46:22 följande:
    berätta nåt om dig sj el enligt tjejerna här så vill vi att du berätta ALLT om dig sj och du kan lika gäran börja det nu innan dem vaknar:) så dem får en överraskning mer än det jag nu löjlat mig o skirivit. Hm jag tror att jag är halv alban o inte gift , tror ej på giftemål specielt inte me albaner :)
    löjlar mig lite
    det finns säkert bra albanska killar
  • Mèlie E
    msuse skrev 2008-01-15 23:44:16 följande:
    ok..funderade bara på att du hunnit med 4 st.
    så jag är inte helt ensam. :)
  • Mèlie E
    micorazón skrev 2008-01-16 00:16:46 följande:
    hahahahahahah är det jag som e bossen här inne eller???? Jadå ALLA är välkomna Natey: Berätta lite om dig själv! Vi är VÄLDIGT nyfikna i denna tråden...
    tro mig det va dig jag tänkte på:)
  • Mèlie E
    msuse skrev 2008-01-16 00:07:06 följande:
    Mèlie E skrev 2008-01-15 23:48:15 följande: nä..men det tog en eeeevighet att läsa inläggen..har inte varit här på ett par dgr..fint du sjunger förresten!
    hahaha jo det kan jag förstå det skrevs en hel det:)

    mm visst gör jag :) tack! du skulle höra min röst hihi hörselskydd är order:)
  • Mèlie E
    micorazón skrev 2008-01-16 00:20:08 följande:
    WOHOOOOOOOOO *jublar*naten e mirë tjejer! Nu MÅSTE jag sova...Har småbråkat lite med mannen, inget allvarligt..men jag blir såå arg. Dessa grav hormoner alltså. Men vad säger ni tjejer?Besims bror har fårr visum och han vill bo hos oss. Enligt mig är det ok TILLS Arijeta kommer.. vilket kan vara mellan 8-12 veckor juuu.. Besim menar på att det räcker om hans bror bor borta i 2-3 dagar sen kan han väl komma hit igen.. Är det jag som e taskig eller är det inte rätt att få tycka att man vill vara ENSAM efter förlossningen???!?!?!?!?!!? Jag blev i alla fall skitsur o nu sover mannen :-/ Jaja.... Vi löste det gneom att het enkelt säga nej till brodern.. men jag känner mig SKITTASKIG.....åååååå jobbigt.. jaja vi är vänner nu i alla fall.. men jag HATAR att bråka. Vi gör det typ 1 gg/år eller nåt HÖGST!kram på er! naten e mirë (igen)
    o va jobbigt när det är sådana bråk när man känner sig taskig men igentligen så vill lösa på det bästa sättet för alla, men att ha nån inneboende när man nyss fått en bebbe kan ej va kul. Hoppas att det ordna sig på bästa sätt.

    kram o gonatt!
  • Mèlie E
    Tsarbabe skrev 2008-01-16 19:33:18 följande:
    Haha, jag sitter med när William hänger i bröstet Han bråkar dock rätt mkt med det och så har han dessutom Kolik, fast det börjar ge med sig. Just nu är dock storebror magsjuk så det blir rätt mkt springa fram och tillbaka.hur gamla är dina barn?Och alla andra för den delen?
    min son fyllde 6 den 1/1
  • Mèlie E

    hej tjejer!

    Hoppas att allt är toppen me er!

    sj håler jag på o dööör av migrän:(

    det går en jättttte bra dokumentär på 1:an.

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!