Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    gomorrn alla!

    tvätt o städ dag idag eftersom jag haft gäster så har man ej hunnit så mycket så nu känns det som allt på en gg:( tråkigt men imorrn blir det bio o simhallen me sonen så idag får han leka i sitt rum o här ute på lekplatsen, typiskt att man ska få dålig samvete när man ej kan hitta på nåt på en enda dag usch.

    Måste fråga er som har lite barn som är duktig på att tjata min son får gära rätt mycket men aldrig får han sin vilja genom att tjata tvärtom brukar bestämmt säga nej hela vägen.
    Men det är sååååå jobbigt o jag känner att det sliter såå mycket på mitt humör o mig sj som den glada mamman som jag vill va, fattar ej att han orkar.

    Och till alla er som vill kolla på en bra sida me jättttte många fina namn, här finns det en sida som jag tycker är toppen :  http://www.kunigunde.ch/albanische.htm

  • Mèlie E

    lite barn det ska stå lite större barn:)

  • Mèlie E
    MmmJennie skrev 2008-01-12 14:07:00 följande:
    Melie: Tack för tipset om sidan.. hihi nu ska här kollas namn ;)
    så lite så men gu va jag o min bror skrattade gott till kill namnet Uranus som finns me på sidan. hahaha Vi skratta så mycket att min son vart arg att han ej kunde hänga me eftersom han ej förståg hehe o inte kunde jag riktigt förklara förutom att jag sa att vi tycker att den lät lite rolig:) hehe
  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-01-12 14:50:59 följande:
    Mèlie E skrev 2008-01-12 13:29:56 följande: e den sidan från kosovo eller? varken mirela eller adrian var med och de är ju albanska namn båda två. konstigt...
    det är ju många namn som ej är me där tyvärr men det är rätt många som jag ej hört förr så därför tycker jag att den är bra. Jag tror att den är nån från tyskland som skrivit den eftersom det står på tyska:)
  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-01-12 14:53:18 följande:
    melie: min son är VÄRLDSBÄST på att tjata. Man får helt enkelt stå ut och ta de kamperna man orkar med. Har hört att om man vet med sig att man inte orka bråka med barnen så är det bättre att säga ja från början än att säga nej och sen ändra sig ändå till slut. så ibland kan jag säga ja fast jag egentligen skulle ha sagt nej om jag hade orkat bråka med honom. hur gammal e din son? min son är 5 i maj och det är så mycket bråk med honom just nu. jag tycker han har varit i trotsåldern i 2-3 år nu.
    Min son har nyss fyllt 6 år den 1/1 men detta har vart ett probem nu i 6 mån typ alltså jag har fan hjärtklappning av hans tjat just nu vissa. Min familj va här o då skulle han passa på när han ser att jag är som mest upptagen vi ville typ umgås o all uppmärksamhet är på han när dem är här o då ska han typ passa på att tjata att vi ska kolla på nån dvd film o då säger jag nej för att vi umgås o har kul. Vill ju passa på att umgås utan tv när vi har besök. Nä då passade inte mitt nej då står han me filmen i handen o bara snälla snälla jag vill åter igen nej nej nej men nä efter typ 5 min gör han samma sak tills nån av mina  bröder säger till han men Isak hörde inte du va mamma sa. Allvar tjejer jag får hjärtklappningar av detta. Har många gg tagit han åt sidan o pratat me han när andra inte är me så han verkligen förstår att jag menar nej o föreslagit nåt annat så han har nåt annat att göra o så men då kommer det nåt annat som han tjatar om. Vill inte att det ska va så mellan han o mig att det är alltid nåt tjafs men det går inte just nu för han bokstavligen stressar sönder min mage. Måste snart hitta på nåt så detta tar slut måste finnas nåt sätt.
  • Mèlie E
    micorazón skrev 2008-01-12 19:55:26 följande:
    tror inte det finns några genvägar Bara att fortsätta vara så konsikvent som du är nu så ger han upp... det är nog bara en period han går igenom. Vet att det inte är någon tröst för det är skitjobbigt. Dante har en sån period nu då han kan bli jättearg om han inte får som han vill. Blir värre av att han inte kan prata också.. men manfår försöka stå ut!Som Anna sa - välj dina kamper. Tex tjata nej tillbaka om det är viktigt. Nu blir detta ett löjligt ex. haha men tar det för att du ska förstå lättare. Vill Isak ha pizza till mat och du har bestämt spaghetti o köttfärssås. Tänk innan du svarar ja eller nej om det är en viktig fråga. Är det inte det så låt honom få som hanvill. Om Isak däremot vill vara ute till kl. 20 med sina killkompisar, vilket du kanske VERKLIGEN inte tycker är OK, välj den kampen och ge dig INTE!Så det där med att välja kamper är verkligen bra för ibland tjatar föräldrar på barn om saker som egentligen inte är så viktiga - och då blir det skitjobbigt Jag har svårt att ge mig när det gäller sånt men börjar bli bättre på att göra bra val.
    Jo jag försöker verkligen förlja så det inte blir onödingt me nej om man nu säger så men usch va svårt det är:(
  • Mèlie E

    nä men hur skriver jag hm lite stressad kanske hehe
    välja o onödigt med nej ska det stå men ni förstår nog :)

  • Mèlie E
    micorazón skrev 2008-01-12 20:13:57 följande:
    hehe japp jag förstår Jo, det är jättesvårt Men man får göra så gott man kan, mer kan man inte göra... du ska se att det snart avtar när han inser att nej är nej.
    får verkligen hoppas:) det skulle va så skönt
  • Mèlie E
    micorazón skrev 2008-01-12 20:34:30 följande:
    nä, nu ska jag åka o hämta mannen o sen köpa godis o ev. hyra nån bra film Myskväll idag! imorn komemr det lilla monstret hem hahaha Gud vad jag saknar honom Men men om 24 timamr soverhan sött i sin säng här hemma!!!!Vad händer hos er andra ikväll? Var är alla???????
    hehe ja exakt vart är alla:) sj har jag haft familjen på besök o ska bara ta det lugnt en kompis kanske kommer förbi på en kvälls fika o snacka lite skit :)
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!