Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    zimona skrev 2008-01-15 17:34:32 följande:
    Melie E: Wow! Vilket jätte häftigt kalas du ordnat! JÄTTE fint med all frukt, såg jätte gott ut! Och jag gillar tanken på att bryta onyttighets mönstet ;)Ang det med kulturkrockar. Hundarna och djuren var helt klart bland det värsta.. Är med en sån stor djurälskare som jag så var det riktigt hemskt ibland.. Jag mådde riktigt dåligt, och nu har jag inte kunnat titta på fotorna från Kosova eftersom jag inte klarar av att se hundbilderna än.Frid, Malin
    tack! jo det va verkligen sååå gott och nyttigt, önska jag hade kommit på detta förut ist för att köpa dyra tårtor me olika barnmotiv på och är onyttiga. Detta gick på ganska mycket men det va värt:) eftersom det är så nyttigt.
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-15 17:47:39 följande:
    Gud vad det såg gott ut!!! Är skitsugen på frukt nu mums
    hahah mm det kan jag förstå men jag kan lova att jag är mätt på frukt:) o det du ser på bordet så mycket kvar typ finns det i vårat kylskåp som ej är skuret så vi har frukt för en mån. Bara att komma o käka me oss:)
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-15 18:10:02 följande:
    jag kommer!
    så väkommen så:) sätter på kaffet
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-15 18:10:02 följande:
    jag kommer!
    och tar fram frukten heheh så klart:) men du får ursäkta röran men så länge det ej är skitigt så klarar vi oss:)
  • Mèlie E
    Fam Ndreca skrev 2008-01-15 18:25:34 följande:
    låter kalas, jag är inte kinkig
    :) toppen
  • Mèlie E
    MmmJennie skrev 2008-01-15 18:57:25 följande:
    Melie: Häftigt kalas du ordnade =) Har aldrig sett elr hört talas om frukt kalas... hihi du får börja jobba som kalas/fest anordnare =)
    tack! du är inte den första som säger det:) och hade jag inte haft nåt imot faktist bara det är barn för dem är så tacksamma:) nä ingen jag känner har haft nåt sådant heller men får hoppas nån vågar prova för det va så kul:)
  • Mèlie E
    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-15 19:58:11 följande:
    Med reservation för ändring så fyller jag i när jag kan!9-10 Nej NEj Nej! 9 feb: Annah10 feb: Annah16 Feb: Annah? Malin(hylte)17 Feb: Annah? malin(hylte)23 Feb: Annah Malin(hylte)24 Feb: Annah Malin(hylte)
    Va kul :)

    va är det för tider du skriver om?
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-15 20:05:55 följande:
    Hej hej tjejer!Är så besviken nu! Ser inte ut att bli någon utbildning till Hudterapeut. F*n!Blir så arg att inte detta skitland kan ha en CSN berättigad utbildning som många andra länder har.Suck!Vem har 80 000 på fick liksom och pengar att leva och bo av undetiden man pluggar?!Åh, vilka idioter! Nu måste jag verkligen försöka lösa detta!Jag vill ju gå den skolan!Idag har det verkligen varit en seg dag!Vad har ni tjejer gjort?
    mm jag vet sådant är skit när det kommer till csn hoppas det löser sig. Kan inte du ta lån på banken o sedan jobba helger o kvällar så gott dte går och bo med nån som också pluggar?

    jag har gjort massor kalas o simmat är slut ligger i sängen o plågas av att kolla på den nya Laredoute katalogen som  jag fick idag så mycket snyggt. HATAR KLÄDER!!!:( VILL Ha så mycket
  • Mèlie E

    glömde berätta en så rolig sak som hände idag hahahha as garvar för mig sj.
    Jo jag ståg o duscha i simmhallen o jag kände att det va sååå jävla många kvinnor!tjejer som glodde tänkte VA FAN HAR DEM ALDRIG SETT en rakad mus el stora häng pattar hahahaha ( tydligen är det INGEN i lkpg som rakar sig längre iallafall dem som simmar där tro mig man tappar hakan jag brukar ej glo deffnitvtinte men man får en SVART skugga ibland bara så där framför dig )  Men sedan när vi står o ska klä på oss så säger sonen
    mamma varför har du ett svart märke på ryggen ( precis vid svanskotan tänkte shit en orakad mus förföljer mig hahahahha) när jag vrider huvudet o kollar så har jag ett JÄTTE STORT illsvart blåmärke konstigt har inte ens märkt att jag slagit mig där. Då fatta jag varför dem glodde, dem tänkte väl o stakaren hennes kille slår henne o tvingar säkert henne raka sig sådär hahahah mm jag vet dåligt skämt men men så blir man när man är trött :)

  • Mèlie E
    PetraDeliu skrev 2008-01-15 20:08:32 följande:
    date i jönköpingMèlie E skrev 2008-01-15 20:02:33 följande:
    va date shit blir nervös brukar alltid göra bort mig hahaha

    är alla bjudna?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!