Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    alisandra skrev 2008-01-16 22:01:18 följande:
    Ja för jag har försökt hemma, men den blev helt torr som en jävla skivabröd haha, bujar bara skratta!nu ska vi se på film.. kommer in lite senare!melie din smitare är aldrig inne på msnmiss you there skärpning på den fronten! hahakram så länge tjejer, vi hörs!Mèlie E skrev 2008-01-16 21:49:24 följande:
    hahahah as garvar va kul fick han bröd ist:)

    ska bättra på mig ang msn:)

    ha det så mysigt!

    nu ska jag lägga mig o ta en tablett till min hemska migrän:(

    gonatt på er alla!

    kram!
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-16 22:20:55 följande:
    Ja, det måste du! Och sen nästa gång ni kommer till Ludvika får vi ta en fika och göra fli! Mumma!Gör så, krya på dig!Naten e mirë!Mèlie E skrev 2008-01-16 22:16:34 följande:
    sj klart kan vi göra det mer än gärna:) älskar fli men som nån sa innan  det är godare att göra den ute över eld ( i saq) hahaha som värsta bönderna än ugnen men jag tror nog att vi håller oss till ugnen i Ludvika, annars kommer väl nån nazi tant ringa polisen o då kommer kling o klang asg!!
  • Mèlie E

    nej du är inte ensam vi låter dig tro det ett tag så du ballar ut mohahahaha

  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-17 19:58:30 följande:
    kikar in
    du är rolig du hahahah
  • Mèlie E

    du alexandra glömt att fråga känner du en tjeje som heter Fittore hahahah nä hon heter Fitore o är gift me en sv kille o bor i Ludvika.Träffade henne en gg där när hon va gravid många år nu.

    Jenny hur är det me magen?

  • Mèlie E

    Fan inte en enda j............ gg lyckas jag ta en !!!!!


    alisandra skrev 2008-01-17 20:08:54 följande:
    Jag tog 500! Moahahhahaha!
  • Mèlie E
    shqiperi82 skrev 2008-01-18 14:45:19 följande:
    oj nu kanske jag blir anmäld av någon som inte fattar att jag skämtar, för det gör jag faktiskt!!!!!! Jag lovar!!!!!!!!!
    hahahah har änmält dig nu 1000 gg om sådant är inget skämt här på www.familjeliv.se tar vi detta me störst allvar. Specielt för dem som ej fattar ironi!

    kram
  • Mèlie E

    Idag har vi vart hemma o haft en son o mor dag till kl va 12 o en vännina till mig ringde o kom över me lunch till oss från stan älskar denna tjej hon dyker upp när man minst anar son en solstråle:) Kl 15 åkte sonen o nu ska jag ta o vila ska jobba natt. Hoppas på en lugn natt så jag kan sitta här:)
    Hoppas ni har haft en bra dag!

    kram

  • Mèlie E

    o måste faktist ta ett jätte allvarligt snack me er alla som pratat om nuse kläder.
    Jo dem där nuse kläderna som ni nu visar specielt till stakarna som aldrig serr nuse kläder förr tycker jag super synd att dem fått se dem FULASTE SOM EXISTERAR!!! dem jag känner till o vet är sååå söta o vackra jag personligen ÄLSKAR DEM!! o skulle kunna gå i dem 24 tim om dygnet. Min käre syster hade dem på sitt bröllop nån tim o hon va så vacker att jag grät o dem liknar inte alls dem ni visat. När och om våran träff bilir av så ska jag ta me mig mina så får nu si hur vackra dem är. o jag ska nu leta efter en bild på syrran från bröllopet om jag nu har den på min laptop eftersom jag är på jobbet.

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!