Inlägg från: Mèlie E |Visa alla inlägg
  • Mèlie E

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    zimona skrev 2008-01-14 21:35:12 följande:
    Tack så mycket för era snälla ord i den där tråden :) Blev väldigt glad att se det för jag är en sån fegis bland när det gäller att debattera, även fast jag älskar det samtidigt :pJag skulle vilja visa er en video till en islamisk sång, anashid, av Sami Yusuf som har berört mig väldigt mycket, det flera videor till låten men här är adresserna till två. Jag rekomenderar att att titta på bå

    är väldigt tänkvärd och finns på min blogg; malinastankar.blogg.seFrid, Malin
    fan va ont det gör i mig  när jag hör sådan men så är verkligheten:(
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-14 21:41:16 följande:
    Ja, jag har ju jobbat som lokalvårdare så det passa ju mig bra! Haha, din stackare! Då skulle jag fan dö.. Hatar mens.. Blä! Men nu är jag GLAD! Mèlie E skrev 2008-01-14 21:24:16 följande:
    va tror du jag gör mår fan dåligt även att dte är så lite att det stunds vid försvinner helt så är det påfrästande. Funderar starkt att ta up min p stav känns som den spårar ut nu totalt kanske för att den sjunger på sista versen :) ska ta ut den om 4 mån. O du skulle va så välkommen i morrn skulle va kul att ha nån här det brukar va så att nån är här me mig men denna gg jobbar alla så jag blir ensam me 4 fröknar som jätte trevliga men det skulle va kul att ha nån kompis kvar när dem går o typ bara va me. Du hade ej behövt städa då mycket hehe vi hade nog skrapar ner mer av flams hehe kalas på två pers.
  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-14 21:51:57 följande:
    Usch då. Måste verkligen vara jobbigt!Ja, det hade varit super skoj! Men kan ju inte.. Annars hade jag kommit direkt!Tänk vad skoj vi hade haft! Hehe.Mèlie E skrev 2008-01-14 21:47:47 följande:
    ja jag vet landet falukorv är vacker men alldeles för avlångt hehe

    a jag tvivlar inte att det hade vart skoj o du hade fått höra massa dåliga skämt för det är jag bäst på hahaha men kul hade det vart:)
  • Mèlie E

    tjejer idag o flera andra dagar så har jag nehövt gå till mitt förråd som är en trappa upp nära grannens dörr o då har jag hört henne SKRIKA bokstavligen så högt så att det kännts  som om hon står en halv m från mitt öra. Måste bara säga att jag blev ledsen:( tycker synd om den såååå söta 2 åringen.

  • Mèlie E

    nä nu jävlar nu ska jag ta o lufta mitt arsle från soffan o börja skura golv, vika tvätt, tvätta bardum, duka till 18 barn,och plocka det mest dyrbara jag har ( en dala häst för 2000 hahahah som barn gillar att leka mer när dem är här) men tv o väggar ska jag låta va kvar för det orkar jag ej lyfta hihihihi  men legon ska fan bort orka lete el plcoka alla lego bitar sedan när dem går:)  kram o gonatt  alla goa!! 

  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-14 22:06:41 följande:
    Hahaha, det är sant Melie! Du hade fått höra en hel du med. Jag är sån där som skrattar åt allt och alla helatiden och skrattar mest åt mina egna skämt. Haha!Så det tror jag med!När ska ni upp till L-A igen då?Mèlie E skrev 2008-01-14 21:57:48 följande:
    du ja me helt otroligt att man kan skratta så mycket åt sina egna skämt:)

    vet ej men det ska bli dop snart så det dröjer inte länge:)
    dem ska komma till oss snart:)
  • Mèlie E

    hörde du alexandra jag har en dalahäst:)

  • Mèlie E
    alisandra skrev 2008-01-14 22:15:30 följande:
    Lycka till med städning, tvättvikning och allt du ska göra!Ha det så kul imorgon!Jag hade också plockat bort legot, haha. Naten e mirë! Vi hörs, kram!Mèlie E skrev 2008-01-14 22:07:48 följande:
    kram
  • Mèlie E

    hej tjejer!

    så nu va kalaset me 18 barn över o så har man hunit simma och det va helt underbart men inte städat men vem fan bryr sig när man är dötts trött allt kan vänta till imorrn.

    Våran frukt och grönsaks kalas va såååå lyckad :)

    ni måste kolla på bilderna på min sida från kalaset så får ni se en ovanlig tårta:)

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!