• Ylle

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    missix: huj vad läskigt med hjärtat - men dom fixar ju trots allt det mesta idag.
     
    vanna: inte är du gravid. bara lite skengravid. men är du orolig får du väl göra som för 100 år sen, lyfta tungt och kasta dig nerför trappor och sånt. varför funkade det inte att ploppa ett dagenefterpiller? kanske jag och G kan adoptera din eventuella trea. men du får föda den, du verkar himla bra på det.

    fjompan är inte rumsren ett dugg. säger till precis när hon bajsar dock, men det är ju lite sent att slita in henne på dass när halva jobbet är gjort.

    helg.. fantastiskt.

  • Ylle

    wyrm: hu! det gör så satans ont att slå i tårna.. nästan värst är det att det tar en halv sekund innan smärtan kommer så man hinner tänka "snart gör det ont som fan" och så kan man inte göra nåt åt det. ungefär som att gå och vänta på att föda.


    jag gav just fjompan 5 chips. anmäl mig genast. 

  • Ylle

    fjompan travade just iväg till toaletten och ville sätta sig och så kissade hon. *häpen*

  • Ylle

    mossan: hade jag varit du hade jag nog velat ha en förklaring. sen kan du ju skita i henne om du vill.

  • Ylle

    halloj.

    har städat i två överbelamrade garderober/skåp i helgen. dom är fortfarande överbelamrade men nu är dom det med stil. sånt gör mig lycklig precis som en ny frys.

    mossan: kk tycker jag att man är när man alltid bara håller sig inomhus hos varandra alltså utan att gå på dejter som att äta ute, bio osv.. man visar sig inte bland folk helt enkelt. 

    apropå ingenting...
    fy fan vad roligt att knulla lite och gå och äta pizza efteråt. varför gör vi inte sånt oftare? igår kom jag på att jag har aldrig varit ihop med någon så här länge (drygt 3 år). har alltid haft en magisk gräns vid 2 år.  

  • Ylle

    aros: tack för tips!
    på fjompans dagis byter dom alltid byxor när dom går ut för att slippa några ton med sand inomhus. hennes utebyxor är fodrade, inne kör hon vanligtvis med vanliga mjukisar. hon har långärmad tröja, höstjacka och mössa. skickar med tunna vantar, men dom åker av fort.

  • Ylle

    hej!

    va fan är marsanpulver?
    är det sånt man gör marsansås av eller vad?

    /tuff oktobermorsa

  • Ylle

    vet ni vad som är gott, enkelt och relativt nyttigt..?

    skala och dela några äpplen på hälften. pensla med lite smör och strö på kanel. swoooosch in i ugnen och brassa tills dom blir lite mjuka. ät med glass eller marsansås. som äppelpaj med mycket mindre kalorier och nästan GI.

  • Ylle

    vanna: ta genast reda på receptet. recept är nedskrivna instruktioner för hur man lagar någon form av förtäring.

    måste dra. tjolahopp.

  • Ylle

    förresten är jag så jävla glad helt av mig själv och har gått ner två kilo utan att anstränga mig särskilt. jo lite.. men inte mycket. rört lite på mig bara.

    eller så är det väl cancer.

    skit.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!