• Ylle

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    just det. så här kan man ju göra..

  • Ylle

    diana: aha.. då kanske det inte måste vara psoriasis och andra jobbiga grejer då? hypokondrikern i mig drar gärna igång över andra än mig själv..

  • Ylle

    mamajang: bilderna måste vara nedsparade i galleriet eller finnas på webben. sen kopierar du dom och klistrar in på vanligt vis.

  • Ylle

    hilti: grattis till myran! verkar ha varit en smidig inskolning..?

    fia: fast en del sköljmedel påstår sig vara allergitestade och så är det samma billigskit som allt annat.


    fjompan hade fotodag på dagis idag. fotografen hade hopp om att fota gruppbilden utomhus. jojo, lycka till i stormen. fast det hade ju blivit en minst sagt levande bild med alla ungar flygande omkring som små vantar.


    dess värre så har ju jag hunnit gå på morgonen innan hon skulle fotofixas, dvs få fina hyfsat jämna tofsar i håret, hennes hår är i jobbigt mellanläge och far fram i ögonen om det inte är uppsat... så G skulle fixa. MY GOD vad hon såg ut i skallen när jag kom vid 14tiden då porträttbilderna skulle tas, gruppbilden togs på förmiddagen. en tofs var nästan bake i nacken och en högt upp på huvudet och strävade bakåt.


    nåväl. hon är söt ändå. men det retar mig ändå. jag var sur på G i en hel kvart för det, fast hon kanske fixat det alldeles själv när hon sovit och snurrat hår.

  • Ylle

    tack för alla eksemsvar förresten!

    första vinglaset uppdrucket. G handlar chips. jag är värd det nu när jag varit så duktig. en belöningsdag måste man få ha. -3 kilo.

  • Ylle

    chipsen var blekare än vanligt och hade en konstig bismak, smakade kemiskt... så dom slinker inte ner på vanligt glupskt hetsätarvis. förmodligen akrylamid som dödar mig långsamt.

    mossan: jag har tvingat mig själv att träna (bara hemma - på min stepupgrej) och när man väl är igång är det inte så jobbigt. tycker man mår bättre redan efter 2-3 gånger och sen går det av bara farten.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!