• Ylle

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    kör ni med julstrumpa på morgonen? fjompan får ett hopprep i sitt, så att resten av huset ska vakna och hålla oss sällskap.

  • Ylle

    moja: som hämnd kan du gömma hemorojdmedicinen eller tvinga honom att vara tomte. att sitta och svettas med kudde på magen, i en illaluktande mask och med skrikande barn överallt kan vara ondskefullt nog.

  • Ylle

    vi är hemma!

    efter uppstigning 4.30 och  flyg- och bilresa hela dagen lång så är vi äntligen hemma, fjompan har fått massor av mutor i form av leksaker, glass och karra och har sammanlagt sovit 15 minuter idag.

    jag ska däcka i soffan. har som mål att åtminstone läsa ikapp dom sista sidorna om jag orkar.

    är det någon som känner sig manad att sammanfatta trådhändelser så kommer jag inte att protestera ett dugg.

  • Ylle

    iso: tack för sammanfattningen!

    marulli: jodå, var och söp skallen av mig på fest i lule och däckade hemma hos pappa efter att ha fyllepratat med min halvsyrra (14 år) och skämt ut henne inför hennes polare och lyckats riva ner deras duschdraperi. jag ska INTE dricka sprit, jag vet ju det...

  • Ylle

    marulli: vi var där just den tiden, jag var bakfull som ett as men minns att jag tyckte att en brud stirrade på mig, inget minne av hur hon såg ut dock. men å andra sidan är jag lätt paranoid... och lätt ansiktsblind. du skulle sagt hej!! jag hade säkert varit helt socialt inkompetent, men ändå.

  • Ylle

    hilti: det blir prick samma sak baklänges. som tex "naturrutan" och "nina kanin". fast icas var toklångt.  

  • Ylle

    vanna: jag vet inte, men har du kollat in listan på biverkningar av dropparna?

  • Ylle

    nähä, nu ska jag lägga mig och läsa ut den där halvtaskiga deckaren jag knyckte ur morsans bokhylla.

    jag har läst två böcker över jul! halleluja! det är väl vad jag läst sammanlagt på ett års tid dom senaste åren. kanske är jag äntligen på väg ut ur mammaträsket? fast det är rätt tryggt där, man får vara ful, fläskig och apatiskt inställd till omgivningen. men jag vet inte om en längre vistelse där kan kallas livskvalité.

  • Ylle

    sämsta mammainsatsen...

    att ryta "skrik inte" till halvgnälligt barn som ropar på mamma för 20e gången inom loppet av 5 minuter. verkligen pedagogiskt. har aldrig skrikit så till henne och den gången jag gör det väljer jag budskapet som är tvärt emot. toppen!

    om barnet i fråga är 93-94 cm uppsträckt mot väggen, beställer man strl 98 på H&M till sommaren då? fast ev tjejtoppar blir i strl 104.

  • Ylle

    apropå rytandet. det jag egentligen var arg över var att jag just konstaterat att vi måste sanera mot pälsängrar. drog ut en plastlåda i klädkammaren och hittade inte mindre än 4 äckliga kräk. tidigare har vi hittat en här och en där typ varannan månad och det kan man väl stå ut med, men inte så många på en och samma plats.

    detta innebär att vi måste tvätta ALLT vi äger, även det på vinden. vad skoj.

  • Ylle

    skakis: fast killtröjor har jag tagit 98 på. det kanske var dumt...

  • Ylle

    varorna är redan packade och på väg så det får vara som det är. så många tröjor beställde jag inte.

  • Ylle

    tjejkläder upplever jag ofta som en storlek mindre än vad som står på lappen. men det jag tänkte var att jag kanske borde ha tagit större även på killtröjorna. men nu är det skit samma.

    nyår blir relativt lugnt. G jobbar dagen efter i år igen och jag måste alltså vara ensamstående förälder. en kompis kommer hit och partar lite med oss och kanske inviger vi min företagsjulklapp fonduegrytan på ett 80talsaktigt vis.

  • Ylle

    vanna: någon plastikoperation behöver du då inte beställa tid för. du ser ut som sjutton för sjutton!

  • Ylle

    ica: fjompan har en xylofon, hon lirar rätt bra. guran och saxofonen bemästrar hon inte lika bra.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!