• Ylle

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    surfade runt lite på sidan och blev mörkrädd...

  • Ylle

    OJ!

    Jag missade att det stod ett minus före mitt testresultat. Blev raskt förflyttad till Satanisterna.

  • Ylle

    är lite orolig för fjompan.. hon slog i bakhuvudet idag, vet inte riktigt hur det gick till - hon var i sitt rum och grejade. jag hörde ett brak, väntade på skrik. det tog en stund innan det kom. gick in till henne och såg att hon på något vis tippat baklänges på sin lilla stol och förmodligen slagit i huvudet (eller kanske mer nacken) i en träkula som låg på golvet. hon fick en bula, inte jättestor men ändå, slutade gråta rätt fort och har inte kräkts eller så.

    hon åt som hon skulle och skuttade glatt i säng (dock utan att jag behövde säga åt henne), hon var vaken åtminstone två timmar efter smällen.

    nu har hon sovit lite över 1½ timme (förutom igår så var det länge sen hon sov så länge, brukar hålla sig till 1.15 numera), hon behöver sova för hon är rosslig och förkyld än, jag vet att hon vaknar om jag går in. tror ni det är lugnt eller ska jag gå in och titta till henne?

  • Ylle

    lyssnade på henne vid dörren, hon andas i alla fall... ska jag låta henne sova?

  • Ylle

    mama: satan vad snabba dom är! och helt livsfarliga.

    fjompan har lärt sig att om man skjuter fram stolen till köksbänken så når man vattenkokaren, så jag törs inte lämna henne i köket. vette fan var jag ska ställa den så hon inte når den.

  • Ylle

    hilti: du har nog rätt... hon får sova.
    hon har varit så trött sista dagarna (har väl att göra med förkylningen) och har noll tålamod och vill inte göra saker längre än 2 minuter. då är det hååårt att vara mamma. G har dessutom jobbat konstiga tider så jag har fått ha henne själv väldigt mycket. bra tajming.

    miar: jobbigt... låter som min mormor. man undrade alltid om hon skulle vara tokfull och vad hon i så fall skulle säga. hoppas det går bra i alla fall.

  • Ylle

    iso: låter ju hur kul som helst! vill också bli full och fnittra omkring på kyrkogårdar, krogar och gårdar...

    nu har jag bestämt mig. det är färdigköttat nu. hade magkatarrer och sånt ända tills jag slutade äta kött. åt inte kött på 6 år - inte ett problem. nu har jag ätit kött i två år och har värsta bråkmagen. så efter den redan ur frysen urtagna middagslasagnen så är det slut.

    okej då, kommer äta julskinka till jul och lite kött om man blir bortbjuden kanske, men inte hemma. känns som ett bra beslut. fjompan får äta kött på dagis och om pappa lagar till något köttigt, annars är hon väldigt förtjust i vegetariskt.

  • Ylle

    fast kyckling är ju för jävla gott... kanske det räcker att låta bli rött kött..? vi säger så, så blir det lite mjukstart.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!