• Ylle

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    vanna: så var det ja, jag är smått senil. när får han dom då så han kan börja knata runt?

  • Ylle

    finns det någon frisyrsida på nätet?

    var det verkligen JAG som ställde den frågan..?


    snart skickar jag väl efter kataloger med bilder av puffiga volanggardiner också.

  • Ylle

    hm. är det någon mer än min unge som spöar saker och sig själv när hon inte får som hon vill? hon blir helt skogstokig... det går över på 4 sekunder, men ändå. är det normalt? har för mig att jag läst att en del barn gör så, men minns inte var.

  • Ylle

    brax: skönt att du får hjälp!

    tant: ordet BUSIGT fick mig att spontankräkas. alla frisörer envisas med att vilja busa till mitt hår och fönar och fönar och rufsar men det tjänar ingenting till. efter 10 minuter ligger spaghettihåret tokplatt på huvudet igen. och vaaaarför ska jag ha en frisyr. jag orkar ju aldrig fixa håret.

    finns det fixfria frisyrer? fast det är väl det jag haft i 10 år nu...

  • Ylle

    tant: det enda som kan räknas som styling i mitt hår är väl den där satans virveln mitt i skallen. frisörkletsstyling låter bra. våga vägra fön.

  • Ylle

    nu har jag pratat hår alldeles för länge. det går emot mina principer.

    jag har kört sönder mitt senaste tillskott av leksaker i nattduksbordet, min lilla utanpågrej. den gick av på mitten, måste ha varit dåligt limmad eller nåt.  jag brukar icke våld, jag lovar.

    ylle - bunnydödaren

  • Ylle

    era ungars pratande och sjungande ger mig prestationsångest. men jag vet en unge som bräcker er alla. en tös född i september 04 sjunger melodin till tex bä bä vita lamm, men byter ut texten och sjunger tex om att dom ska gå till lekparken och åka rutschkana - helt sammanhängande och hittar på eftersom. hon skrämmer mig lite.


    moja: kändis är jag inte. folk känner inte igen mig så länge jag håller käften, dessvärre är det svårt att läxa upp ungar i lekparken utan att prata (i alla fall om man vill hålla sig inom lagens gränser). nåväl, hellre det än en snorkigt "jasså - är det du" följt av en skeptisk blick och så inget mer.

  • Ylle

    *kommer att sakna vanna*

    vad gör tant? kossar hon sig?

    diana: skaffa några barn till. det gör livet lättare. i promise.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!