• Ylle

    inte en chans att jag kommer komma ihåg att gratta alla rara födelsedagsbarn, så:

    GRATTIS i förskott och efterskott och mitt på självaste födelsedagen alla oktoberkids!

  • Ylle

    läser strax ikapp...

    någon vars barn haft uvi? jag hade det massor av gånger när jag var liten, hamnade på sjukhus en gång när det spridit sig till njurarna. det kanske inte är ärftligt på det sättet, men saken är den att fjompan sagt "aj" några gånger när jag troooor att hon kissar, men inte varje gång. hon har inte feber och jag ser inget blod i urinen. samtidigt säger hon "aj" till det mesta nu för tiden och ska ha plåster hela tiden, så fort hon råkat stöta i nåt det allra minsta.

    det får nog bli vårdcentralen imorgon. eller vad tror ni..? det är ju inte bra att gå med uvi. samtidigt kan dom ju passa på att titta i hennes öron som hon gnider jämt och ständigt. och en mätning och vägning är ju aldrig fel.

  • Ylle

    aros: va? ska dom till tandläkaren IGEN? varför har inte vi blivit kallade tro? hatar dom oss?

  • Ylle

    iso: jag har inte blivit inboxad ett endaste dugg. blir gärna spammad...

  • Ylle

    jag kan muntra upp er med en äcklig fråga...

    är det normalt att det luktar lite skumt i bäverlandet efter ivrig bäverjakt eller är den där satans infektionen tillbaka tro?

  • Ylle

    ozz: inte ivrigare än vad som kan räknas som normalt. frågan mer specificerad: är det ok att lukta lite märkligt och kanske inte helt angenämnt dagen efter göka? frågan gäller naturligtvis en kompis. jag har inga sånna problem.

  • Ylle

    aros: har ringt folktandvården här i stan och dom "kallar inte tvååringar - vi hoppar dom i år så tar vi dom nästa år... dom fick ju en koll vid ettårsåldern"

    jaja. bara jag vet så. hon blir kallad i maj tydligen.

    har pratat med vc om hennes eventuella uvi. dom tyckte vi skulle avvakta, men jag har minsann uvi-stickor hemma (har behov av att kissa på stickor av något slag minst en gång i veckan) så det blir till att testa i pottans morgonsamling imorgon. om hon går med på det, föredrar toaletten.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!