Renée Nybergs bebislycka: "Största som hänt"

Renée Nyberg har tre barn – en son med sin programledarkollega tillika sambo David Hellenius och två barn från ett tidigare förhållande. Nu berättar Nyberg om lyckan över familjens nytillskott.

Renée Nyberg och David Hellenius har varit ett par i omkring 20 år.

Programledaren Renée Nyberg, 57, har varit tillsammans med sin programledarkollega David Hellnius, 49, i nästan 20 år och har tillsammans en son vid namn Leo.

Paret har inte gjort särskilt många program ihop. Däremot har de gjort en hel del program på varsitt håll. Nu är Renée aktuell med ytterligare ett program på sitt håll. Under sommaren hörs hon i Sommar i P1 – ett program som David Hellenius medverkat i tidigare, närmare bestämt 2012.

Berättade om graviditeten

Men avslöjandet att hon medverkar i Sommar i P1 i år är inte den enda stora händelsen som skett i hennes liv den senaste tiden.

I början av förra året avslöjade Renée Nyberg att hennes äldsta barn, dottern Emma som hon har från ett tidigare förhållande med Jan Zachrisson, väntade barn.

Nu, omkring ett år efter att Renée Nybergs barnbarn föddes, berättar hon om hur det första året som mormor varit.

Renée Nyberg om att vara mormor: "Underbart"

Det är i TV4:s Efter fem, där Nyberg medverkade för att prata om det nämnda sommarpratet, som hon berättade att hennes barnbarn nyligen, närmare bestämt på Sveriges nationaldag, fyllde ett år.

Men det har inte bara varit bebisgos för den nyblivna mormodern. Enligt det Renée berättar har hennes dotter med familj spenderat flera månader på andra sidan jorden under det gångna året:

– De drog tyvärr till Nya Zeeland i fyra månader och körde sin föräldraledighet där. Det kan jag inte rekommendera några nyblivna föräldrar. Iallafall inte för deras morföräldrars skull, berättar hon i Efter fem fortsätter:

– Men det är underbart. Det är fantastiskt. Det är det största som har hänt!