Pernilla Wahlgrens bröllopsavslöjande: På strand i Marbella

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers kärlek har sedan de blev tillsammans 2021 varit ett ämne som engagerar stort, inte minst när en förlovning nyligen ägde rum. Snart är det dags för paret att ta nästa steg i sin relation. De är nämligen i full gång med att planera sitt bröllop, vilket Pernilla Wahlgren nu avslöjar en del detaljer om.

Pernilla Wahlgren berättar om bröllopsplanerna med Christian Bauer.

Det var i vid årskiftet som Pernilla Wahlgren delade med sig av den glädjande nyheten att hon och Christian Bauer förlovat sig.

Pernilla Wahlgrens förlovningsring – en "ananasring"

Familjen Wahlgren-Ingrosso befann sig i den svenska fjällen när Bauer plötsligt gick ner på knä och ställde den stora frågan. Till allas stora glädje svarade Pernilla "ja" och fick sig då en minst sagt unik förlovningsring av sin blivande make. På ringen finns nämligen en ingraverad ananas – en frukt som på senare år blivit starkt ihopkopplad med Pernilla Wahlgren som säger sig älska ananasmotivet.

Exakt när bröllopet blir av är ännu sagt. Däremot har Pernilla Wahlgren nu berättat var bröllopet högst troligt kommer äga rum.

Pernilla Wahlgren avslöjar: Kommer gifta sig i Marbella

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla att hon och Christian börjat planera sitt kommande bröllop.

Det de båda är överens om är att det inte kommer bli ett kyrkligt bröllop. Däremot verkar de ha samma tankar när det kommer till var bröllopet kommer ske. Och en sak är säker: Det kommer högst troligt inte ske i Sverige, utan på en lite soligare plats.

– Det blir nog ett Marbella-bröllop. På stranden, avslöjar Pernilla Wahlgren i podcasten.

Ett bröllop för nära och kära

Dessutom kommer det vara en sluten krets som är bjudna till bröllopet, berättar Wahlgren:

– Jag tror att jag kommer hålla det till de vi umgås med. De som står oss nära. Inte liksom ett mingelbröllop.