Oliver Ingrossos ärliga ord om barndomen och föräldrarnas skilsmässa: "Kaos"

Oliver Ingrosso är uppvuxen i en av Sveriges kanske mest kända familjer och har under sin uppväxt varit med om en hel del, det berättar han i podcasten "Framgångspodden". 

Oliver Ingrosso talar ut om sin barndom när han gästar "Framgångspodden".

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig 1993, men 2022 vad skilsmässa ett faktum för paret. Precis som bröllopet blev själva skilsmässan mycket uppmärksammat i media. 

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos omtalade skilsmässa

I samma veva som skilsmässan ägde rum anmälda Pernilla Wahlgren sin ex-man för misshandel. Anmälan tog hon senare tillbaka. 

Några år senare anmälde Pernilla Emilio för mordhot, skriver Aftonbladet. Därefter åtalades han för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Under sina år ihop, 1985 till 2002, fick Wahlgren och Ingrosso tre barn ihop: Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i maj 1993.

Varken Benjamin eller Bianca, som varit mycket aktiva i mediasammanhang de senaste åren, har pratat särskilt mycket om sin uppväxt. Inte heller Oliver, som är den i syskonskaran som kanske hållit sig mest utanför rampljuset, har uttalat sig – tills nu. 

Oliver Ingrosso berättar om sin uppväxt 

Det är när Oliver Ingrosso gästar Alexander Pärleros podcast "Framgångspodden" som han berättar öppet och ärligt om hur han upplevde sin barndom. 

Han förklarar att han under en tid i sin barndom inte reflekterade särskilt mycket över att det var stor mediehysteri kring familjen och föräldrarnas skilsmässa. Det var först när han fick frågor om det från utomstående som han började fundera kring det.

– Jag vet att när jag gick gymnasiet så kom det fram lärare och var så här "är du okej?". 

Ordet om barndomen: "Kaos"

När han under intervjun med Pärleros får frågan om vilka minnen som dyker upp när han tänker på sin barndom, svarar han att det främst kommer upp ett ord:

– Jag vet inte, kaos typ tror jag är det första ordet.

Han utvecklar sitt svar och beskriver hur det kunde vara hemma under hans barndom:

– Man var ju alltid i centrum och de kunde ju tjafsa jäkligt mycket, säger han och förklarar att det kunde tjafsas både framför och med honom. 

– De kunde vara väldigt duktiga på att snacka skit om varandra till en, berättar han och tillägger:

– Du kan tycka vad du vill om din respektive men kidsen borde du lämna utanför.