Nanne Grönvalls fina hyllning till maken – berättar om bröllopet

Nanne Grönvall tar tillfället i akt och hyllar sin make Peter Grönvall. De har nämligen varit gifta i hela 30 år! 

Nanne och Peter Grönvall.

Nanne Grönvall är inte bara arbetskamrat med Peter Grönvall – via musikgrupperna "Sound of music" och "One more time" – utan hon är även gift med honom.

Har två barn

Nanne och Peter har varit gifta sedan 1994 och har under sin tid ihop fått två barn. Tillsammans har de sönerna Felix Grönvall och Charlie Grönvall

Både Felix och Charlie jobbar med musik och verkar i samma band, närmare bestämt i bandet "Little Great Things". 

Nanne har även sonen Robin, född 1986, från ett tidigare förhållande. 

Nanne och Peter Grönvall.

Nanne Grönvalls fina hyllning

Nanne Grönvall och Peter Grönvall har som tidigare nämnts varit gifta sedan 1994, och nyligen firade de hela 30 år som gifta – något Nanne uppmärksammat på sin Instagram. 

I ett inlägg på Instagram har Nanne författat en kärlekshyllning till sin make. Hon berättar även om bröllopet, och beskriver hur nervösa de var och hur mycket det var att fixa inför bröllopet:

"30-årig bröllopsdag i dag med älskade maken Peter. För trettio år sedan stod vi på darriga ben i kyrkan. Det kändes så stort och pirrigt. 110 gäster - med allt vad förberedelserna innebar med kyrka, festlokal, mat, bröllopskläder, inbjudningar, borsplaceringar etc samtidigt som vi hade tre underbara yrväder till barn, 8, 4 och 2 år gamla och dessutom var promotion turnéerna fullbokade oavbrutet runtom i Europa med One More Time, både före och efter bröllopet. Vi fattade inte vad det innebar med allt att fixa inför ett bröllop. Men i dag är vi så glada att vi stod där och sa ja till varandra. Det blev en sagolikt fantastisk dag tillsammans alla bröllopsgäster."

"Tack älskade Peter för att du finns i mitt liv.Älskar dig så mycket.", avslutar hon kärlekshyllningen med att skriva. 

Peter Grönvall är son till Benny Andersson 

Visste du att Nanne Grönvalls man Peter Grönvall är son till ABBA-medlemmen Benny Andersson? När Benny Andersson var tillsammans Christina Grönvall fick de Peter ihop. Året var 1963, och ett par år senare föddes Peters syster, Heléne Grönvall

Benny Andersson.

Sedan dess har Benny Andersson varit gift med ABBA-medlemmen Anni-Frid Lyngstad samt sin nuvarande fru Mona Nörklit