Linus Wahlgren om kärlekslivet – bekräftar förhållandet: ”Jag är...”

Sedan skilsmässan 2012 har Linus Wahlgren inte delat med sig om sitt kärleksliv. Men nu kommer han med ett nytt besked om kärleken. 

Linus Wahlgrens nya besked om kärlekslivet.

Linus Wahlgren, 47, är den yngsta sonen i syskonskaran Wahlgren. Han har likt sina föräldrar och äldre syskon valt att leva ett liv i rampljuset. Linus är en framgångsrik skådespelare och musikalartist och har medverkat i flertalet filmer och uppsättningar, så som  ”Hundtricket”, ”30 grader i februari”, ”The Book of Mormon” och ”Lazarus”. 

Men vägen till att bli tagen som seriös skådespelare han är, har varit tuff och han har fått kämpa rejält för att få en ärlig chans, på grund av vilken familj han kommer från.

– Jag vet att det var många producenter och rollsättare som drog lite i nödbromsen när de hörde namnet Wahlgren. Samtidigt så vet jag inte hur många gånger jag fick förfrågningar om att vara med i diverse lekprogram eller Melodifestivalen. Men det är inte det jag vill göra, och det tog några år att jobba sig igenom den ”väggen”, säger Linus till Expressen.

Läs mer: Linus Wahlgren om ekonomin – Pernilla och Bianca betalar: ”Får stå och lida”

Skilsmässan från Jessica

Familjen Wahlgren har gjort sig kända för att dela med sig av stora delar av sitt liv, främst i Pernilla Wahlgrens realityprogram ”Wahlgrens värld”. Men Linus har valt att inte dela med sig så mycket om sitt privatliv. 

Sedan skilsmässan från Jessica Wahlgren 2012 har det varit tyst från Linus gällande kärlekslivet. Paret var gifta i 10 år innan de valde att separera och under äktenskapet fick de två barn tillsammans, Linn Wahlgren, född 2005, och Collin Wahlgren, född 2010. 

Trots att de gick skilda vägar som par är Linus och Jessica än idag goda vänner. Jessica är även en av Pernilla Wahlgrens bästa kompisar. 

Linus och Jessica Wahlgren 2016.

Nya kärleksbeskedet 

I intervjun med Expressen öppnar Linus för första gången upp om kärlekslivet. Han får frågan om kärlekslivet och om det finns någon ny kärlek i Linus liv. 

– Alltså, mitt privatliv… Nej, nu ska jag inte sitta här och spela svår. Nej, jag är inte i någon relation, säger Linus till tidningen.

I en intervju med P3 har Linus tidigare sagt att han inte haft någon relation sedan ”Wahlgrens värld” drog igång, men detta förnekar han dock nu.

– Va? Nej! Jag kanske bara drev med dem?

På frågan om han har haft ett förhållande sedan premiären av realityprogrammet 2016 svarar Linus:

– Ja, men de har inte filmat det.