GVFÖ-paret gifter sig igen – efter tuffa starten i relationen

Flera av paren i ”Gift vid första ögonkastet” förblir gifta efter programmet. Nu avslöjar Rosanna Segerstedt Pillay och Christoffer Sundén att de ska gifta sig igen! 

Alla deltagare i Gift vid första ögonkastet 2024.

Rosanna Segerstedt Pillay och Christoffer Sundén parades ihop i årets säsong av SVT:s succéprogram ”Gift vid första ögonkastet”. 

Parets resa i programmet var långt ifrån spikrak. De hade en tuff start i relationen som kantades av många diskussioner som resulterade i att de spenderade några dagar isär. Men under programmets gång växte sig relationen starkare och starkare, och när det var dags att ta beslutet om de ville vara fortsätta vara gifta eller ej – blev svaret ja!  

Gifter sig igen – efter tuffa starten 

Nu berättar Rosanna och Christoffer att de ska gifta sig igen! 

På Instagram berättar Rosanna att Christoffer gått ner på knä och friat till henne igen – samma kväll som sista avsnittet av programmet sändes och paret äntligen kunde sätta på sig sina ringar. 

Det är inte alla som får ett frieri efter att man har gift sig, men det fick jag, en kväll på stranden, när sista avsnittet sänts och vi äntligen fick ta på oss ringarna igen. Ser så fram emot att få gifta mig med dig igen, när det inte är första gången vi ses, när vi känner varandra och när jag vet att du är livets kärlek.”, skriver Rosanna på Instagram. 

Frieriet gick inte som planerat

Men frieriet gick inte helt som planerat. Det visade sig nämligen att båda hade exakt samma tanke. 

Innan de skulle sätta på sig ringarna hade paret lagt dem i en ask, och Rosanna hade planerat att ta med si asken till stranden för att föreslå att de skulle förlova sig på nytt. Och Christoffer hade exakt samma plan. Han hade bytt ut asken mot en annan och när Rosanna inte hittade asken fick hon panik. 

– Jag fick panik och trodde att jag hade tappat bort ringarna. Han frågade vad jag höll på med, och när jag vände mig om såg jag att han stod på knä med våra ringar i handen. Han sa att vi skulle se på det som våra förlovningsringar, säger Rosanna. 

– Det var bara kul. Det blev både roligt och romantiskt. 

Så blir bröllopet 

Paret håller nu på att planera ett bröllop så snart som innan årsslutet. På gästlistan kommer några andra deltagare från programmet finnas med. 

– Tjejerna vill jag gärna ha där. Det hade varit fint att ha med experterna också. Fredrik har sagt att han har misstänkt att vi ska gifta oss igen och att han gärna vill komma, säger Rosanna. 

Däremot vill paret inte att bröllopet ska vara alltför spektakulärt och vill gärna hålla det intimt. 

– Det ska bli en mysig stund. Det ska finnas mycket tid att umgås, det är det viktiga. Det ska inte vara alltför pampigt, det är inte riktigt vår grej.