Gift vid första ögonkastet-paret väntar sitt andra barn – ett år efter dotterns födsel

Arvid och Ida Stark från fjolårets säsong av Gift vid första ögonkastet väntar sitt andra barn. 

Carbonaraparet väntar sitt andra barn

Arvid och Ida Stark, blev kända som "Carbonaraparet" i SVT:s succéprogram "Gift vid första ögonkastet", väntar sitt andra barn, säger de till Aftonbladet.

– Det är helt fantastiskt. Om Rakel var ett mirakel så är det här andra barnet mer än välkommet det också, säger Arvid Stark till tidningen.

Dottern Rakel är bara 13 månader 

För drygt ett år sedan fick de dottern Rakel, något de avslöjade i förra säsongens "Så gick det sen"-avsnitt. Och redan från start har de varit säkra på att de vill ha ett lillasyskon till Rakel, men de hade inte planerat graviditeten. 

– Vi hade bestämt oss för att vi ville ge Rakel ett syskon, men det var inte så att vi tajmade ägglossningar utan vi tänkte att blir det så blir det.

Arvid fyller i:

– Vi kände också att om det gick så ville vi ha ganska tajt mellan syskonen.

Kommer inte ta reda på könet 

Bebisen är beräknat till den 9 december, men Arvid och Ida har bestämt sig för att inte ta reda på om det är en flicka eller pojke som ligger i magen. 

– Nej, det kommer vi inte att göra, vi vill att det ska bli en överraskning. Vi resonerade likadant med Rakel, det är som att öppna en julklapp på julafton. Det spelar heller ingen roll om det blir en pojke eller flicka, säger Ida Stark