Efter stormiga skilsmässan – hit flyttar Shanga Forsberg: ”En nystart”

Fotbollsspelaren Emil Forsberg och Shanga Forsberg avslöjade under dramatiska omständigheter att de ska skiljas efter 19 år tillsammans. Nu visar Shanga vart hon och barnen flyttar. 

Shanga Forsberg visar upp lägenheten efter skilsmässan

Tidigare i år kom beskedet att fotbollsspelaren Emil Forsberg och hans fru Shanga Forsberg skiljer sig efter 19 år tillsammans. 

Att paret hade problem i relationen och valde att gå skilda vägar blev väl känt efter att Shanga Forsberg publicerade ett Instagram-inlägg där hon uttryckte sitt missnöje över hur relationen blivit, efter att de flyttat till New York tillsammans. 

Shanga och Emil Forsberg har två barn ihop, och i det uppmärksammade inlägget uttryckte hon att både hon och barnen blivit "ghostade" av Emil Forsberg. Men det påståendet gick han ut och dementerade i en intervju med Aftonbladet

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit. 

Kort därefter avslöjades det att paret sålt sin gemensamma våning i Sundsvall, se bilderna från lägenheten här. 

Dit flyttar Shanga efter skilsmässan

Familjen bodde i Leipzig i Tyskland under nio år medan Emil Forsberg spelade fotboll i stadens storklubb. I början av 2024 värvades han New York Red Bulls, som har sin bas i New York – där han också bor på heltid. 

Shanga har däremot flyttat hem till Sverige efter uppbrottet tillsammans med parets två barn. Och nu berättar hon var de ska bosätta sig: 

En nystart för mig och mina små. Vi är numera bästkustbor!”, skriver Shanga på Instagram och taggar platsen Mölndal i bilden. 

I kommentarsfältet är det flera som välkomnar Shanga och barnen till Västkuststaden: 

”Välkomna till Sveriges framsida” 

”Välkommen till Mölndal! Hoppas att ni ska trivas!”

”Nu börjar de roliga”

”Lycka till! Det kommer bli bra”