Danny Saucedo avslöjar barnplanerna med flickvännen Anna – efter sonen Nahuels födsel

Danny Saucedo och Anna Eriksson har sonen Nahuel ihop. Nu berättar Danny om planerna med flickvännen. 

Danny Saucedo och Anna Eriksson.

Danny Saucedo, 38, har varit tillsammans med flickvännen Anna Eriksson, 28, sedan 2019. I slutet av 2023 fick de sonen Nahuel ihop, och sedan dess Danny pratat en hel del om sitt nya liv som pappa. 

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson.

Namnbytet

I en intervju i P4 har Danny dessutom avslöjat att han och flickvännen till en början hade ett helt annat namn planerat för sonen, nämligen Joshia: 

– Då hade vi ett namn ganska länge och sen när han kom ut så bara "men det här är ju ingen Joshia". 

Danny Saucedo och Anna Eriksson.

Sjöng för sonen

Istället blev det Nahuel, och sedan pojkens ankomst till världen har Danny Saucedo pratat om sonen i offentliga sammanhang vid ett flertal gånger, däribland under direktsändning i "Melodifestivalen". Danny, som kom till final efter att ha tävlat i den fjärde deltävlingen, berättade nämligen att han sjöng låten "Happy that you found me" för sin son. 

Danny Saucedo.

Vill ha fler barn

Nu har sonen kommit på tal igen, den här gången i samband med att Danny Saucedo släpper en låt tillägnad sin son. Till sajten Nöjeslivet berättar artisten bland annat att han får en hel del "aha-upplevelser" nu när han är förälder, och att det är något han hoppas att fortsätter att få genom hela livet. När Danny får frågan om han vill ha fler barn, och på så sätt fortsätta få dessa upplevelser, svarar han:

– Det vill jag också.