Carolina Gynnings ärliga ord om separationen från Alexander: ”Jävla piss”

2018 gick Carolina Gynning och exet Alexander skilda vägar. Nu berättar Carolina om separationen. 

Carolina Gynnings ord om separationen

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet. Men deras förhållande har inte alltid varit helt lätt, genom åren har de både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. Carolina Gynning har även två döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele

Därför separerade Carolina och exet

Innan Carolina träffade Viktor, eller ”Nishti” som hon kallar honom, var hon i en relation med Alexander Lydecker, som hon fick hennes äldre döttrar ihop med. Carolina och Alexander var ett par i åtta år, mellan 2010 och 2018. 

Hon har tidigare sagt att de var extremt olika och det var en av sakerna hon föll för hos honom. Men relationen funkade helt enkelt inte: 

– Så här är det: Jag och mitt ex passade inte så bra ihop. Så vi har fått det mycket bättre nu med våra nya respektive. Alexander har gift sig med sin, och jag har ju ”Nishti” och vi har fått barn och så vidare. Så det har blivit jättebra, har hon sagt i podden ”Gynning och Berg”. 

Hon menar att det inte fanns någon ånger kring uppbrottet. 

– Så nej, jag skulle inte ha valt att inte separera.

Alexander, Carolina, Adele och Alica.

Carolinas ord om separationen från Alexander

Carolina har sagt att det värsta med separationen är att vara ifrån barnen varannan vecka. I ett avsnitt av ”Gynning och Berg”, svarar duon på frågor som lyssnarna skickat in. 

En fråga lyder: 

”Vad har ni lärt er av era separationer med barnens pappor” 

Och Carolina svarar: 

– Ja. Att det inte var kul. Jag bara känner såhär att jag tycker det är så tråkigt. Det är inte kul att vara ifrån barnen varannan vecka. Det är ju det, men man lär sig det. 

– Det är saker man inte vill lära sig, inflikar Carina Berg. 

– Det känns som man missar så jäkla mycket med barnen och nej, det är piss. Piss är det.