Bianca Ingrossos insikt med Theo – totala chocken: ”Får panik”

Familjen Wahlgren-Ingrossos minsting Theo Wahlgren har hunnit fylla 17 år och börjar bli vuxen. Nu berättar Bianca Ingrosso om chocken efter insikten med sin lillebror. 

Bianca Ingrossos insikt med Theo.

Familjen Wahlgren-Ingrosso har stått i rampljuset i generationer. Pernilla Wahlgren nästintill föddes på scenen och har ägnat hela sin karriär åt att underhålla svenska folket. Hennes barn har i sin tur blivit offentliga personer, inte minst genom familjens realityserie ”Wahlgrens värld” där vi fått följa familjen i 15 säsonger. 

Men det är en person som syns allt mindre i offentliga sammanhang, och det är Pernillas yngsta son Theo Wahlgren. Förr syntes han i programmet oftare men ju äldre han blivit desto mindre har han varit med i programmet. 

Pernilla Wahlgren om relationen med Theos pappa

Theo Wahlgren har hunnit fylla 17 år och är således familjens minsting. Theo har en annan pappa än sina äldre syskon och bor varannan vecka hos Pernilla och varannan vecka hos sin pappa. 

Pernilla har tidigare berättat om hur hennes och ex-pojkvännen Joachim Lennholms relation till varandra ser ut. De har nämligen en årlig tradition att gemensamt fira sonens födelsedag varje år. En tradition som uppskattas av Theo.

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade. Så han tycker att det är så roligt och han ba: "Det var det bästa på hela dagen när jag satt med dig och pappa". Så får han lite egentid med oss två, har Pernilla sagt i podcasten ”Wahlgren och Wistam”. 

Theo drag mot Bianca

Att vara det yngsta syskonet kan komma med en del fördelar, exempelvis att ens äldre syskon skämmer bort en. Något som Theo fått erfara. 

Pernilla Wahlgren har tidigare sagt att Theo utan tvekan är den mest bortskämda av alla hennes barn. Han har bland annat funnit ett intresse för dyra klädesplagg i kashimir, som kostar en del. Pernilla har därför satt ner foten till Theos dyra inköp. 

Men Theo ger sig inte så lätt och har kommit på ett sätt att fortsätta utöka garderoben med fina plagg. När Pernilla säger nej, då går han till storasyster Bianca Ingrosso och ber om det han vill ha. 

– Nu kan jag ju säga att nu har han fattat grejen så nu går ju han till Bianca istället när han vill ha någonting. Så jag får skälla på Bianca istället när han blir bortskämd, det är hennes fel, har Pernilla tidigare sagt i podden ”Wahlgren och Wistam”.

Biancas insikt med Theo: ”Panik”

Trots ålderskillnaden har alla syskon en fin och nära relation till varandra och umgås gärna så fort de får tid. Nyligen visade Bianca upp att hon och hennes yngre bröder Theo och Benjamin Ingrosso spenderade lite egentid med varandra. Solen gassade och syskonen gick ner till sjön för att ta sig ett dopp. 

Då berättar Bianca även om insikten hon fått med Theo. Han han nämligen genomgått en hel del förändringar på senaste tiden. Han är nyss fyllda 17 år och börjar närma sig vuxen ålder, något som märks av på hans röst – som blivit väldigt mörk på senaste. 

”Vi får panik att vi inte känner igen hans röst längre. Och det faktum att vi kan dricka med honom nästa år.”, skriver Bianca till en story på Theo och Benjamin när de badar,