Alicia Vikander har fått sitt andra barn – avslöjades av misstag

I en intervju med engelska Elle bekräftar den svenska filmstjärnan Alicia Vikander att hon och maken Michael Fassbender fått sitt andra barn.

Alicia Vikander och Michael Fassbender har fått sitt andra barn.

I september 2022 bekräftade Alicia Vikander och hennes make Michael Fassbender att de fått en son, Mark. Nu har familjen fått ytterligare tillökning. 

 Det är i en ny intervju med brittiska ELLE som Alicias skådespelarkollega Taylor Russell hyllade Alicia – och råkade avslöja att Alicia fått ett andra barn. 

Nytillskottet avslöjades av misstag

Taylor Russell säger i intervjun att han är mäkta imponerad över Alicia Vikanders insats och hårda fysiska arbete under inspelningen av filmen ”Hope” – särskilt eftersom hon precis hade fått sin andra bebis. 

Alicia Vikander gav inga detaljer angående kön eller namn på barnet men beskrev graviditeten som "svårare än förra gången", men att hennes träningsrutin underlättade.

– Alla kvinnor har olika erfarenheter, och att gå igenom det en andra gång var definitivt svårare för mig. Men jag tror att träningen gjorde det enklare. Att gå igenom de här nio månaderna är som ett marathon, så det hjälper om du är stark när du går igenom det, sa Alicia Vikander då i intervjun och tillade:

– Det är så fysiskt krävande, och jag beundrar alla kvinnor som har gjort det.