Tittarna rasar efter ändringarna i Hellenius hörna: "För mycket trams"

Hyllade tittarfavoriten ”Hellenius hörna” är tillbaka i rutan på bästa sändningstid. Nytt för säsongen är att den kommer med en hel del förändringar – något som inte verkar ha fallit alla tittare i smaken. 

David Hellenius är programledare för "Hellenius hörna" sedan 2010.

Det har blivit dags för en ny säsong av "Hellenius hörna". I TV4-programmet, som är inne på sin femtonde säsong, bjuder David Hellenius in välkända gäster för intressanta samtal.

Inför säsongspremiären presenterades en hel del förändringar gällande programmet. Bland annat förlängs programmet med en halvtimme och är nu hela 90 minuter långt. Dessutom blir det fler komiska inslag och musikuppträdanden under programmets gång. 

Efter helgens premiäravsnitt, verkar det dock som att ändringen inte har fallit alla i smaken.

Tittarna kritiserar nya säsongen av "Hellenius hörna"

Tidigare i veckan gick den femtonde säsongen av "Hellenius hörna" av stapeln. I premiäravsnittet gästades David Hellenius av fotbollsstjärnorna Amanda Ilestedt och Zecira Musovic, samt skådespelaren Fares Fares och artisten Thomas Stenström.  

Efter premiären tog TV4 till Instagram och frågade tittarna vad de tyckte om avsnittet. Av kommentarerna att döma, verkar det som att de nya ändringarna i programmet fallit långt ifrån alla i smaken. Bland annat menar flera tittare att programmet var alldeles för långt, medan andra anser att det blev alldeles för flamsigt med de komiska inslagen.  

"Orkade inte se hela pga för mycket trams och svammel...", kommenterar en tittare.

"Hellenius hörna har inte blivit bättre, snarare tvärtom. Intervjuerna alltför långa", skriver en annan. 

"För långt och segt, och de s.k skämten var inte ens roliga. Men smaken är ju som baken", kommenterar en tredje. 

"Besviken...konstigt upplägg. Såå mycket bättre tidigare", skriver en fjärde.

Källa: Instagram/@tv4