Sofia Wistam avslöjar makens natt med Pamela Anderson: "I stringtrosor..."

Sofia Wistam har varit gift med Magnus Wistam i omkring 20 år och paret verkar till synes kila stadigt med varandra. Men nyligen visade det sig att Magnus har en minst sagt speciell relation till ingen mindre än Pamela Anderson, något Sofia fick reda på oväntat sent.

Sofia Wistam berättar om makens natt med Pamela Anderson.

Det var under en jobbresa i London som Magnus Wistam spenderade en festlig natt med fotomodellen tillika skådespelerskan Pamela Anderson, då det hände något minst sagt oväntat.

I podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Sofia Wistam att det var ett gäng på sex personer som tog sig hem till artisten Grace Jones lägenhet i storstaden för att efterfesta. Bland de som var med på festen fanns bland andra Pamela Anderson och hennes stylist, samt Magnus Wistam och smyckesdesignern Efva Attling, som enligt Sofia Wistam ska ha varit den som dragit ihop det nämnda festgänget.

Sofia Wistam i chock efter makens avslöjande

Att själva festen ägde rum fick Sofia reda på genom en Facebook-uppdatering som Magnus gjorde under natten, något som fick programledaren att bli minst sagt förvånad.

– Jag ba "what", vad händer liksom?, berättar Sofia att hon tänkte när hon fick syn på Facebook-inlägget.

Det Sofia Wistam inte fick reda på då, för omkring sju år sedan, var att hennes make fick sig en liten nakenchock av fotomodellen.

Sofia Wistam: Magnus Wistam på fest med Pamela Anderson

Sofia berättar hon i efterhand, närmare bestämt i år, fått berättat för sig hur Pamela Anderson ska ha stått och dansat när hon plötsligt ska ha "tappat" klänningen hon hade på sig.

– Då står hon och dansar och "poff" så tappar hon klänningen förstår du. Hon tappar klänningen ja, så tokigt va. Då står hon i stringtrosor och har bara tejp på tuttarna, berättar Sofia i ett avsnitt av "Wahlgren och Wistam" och tillägger:

– Den här stylisten och Magnus fick hjälpa Pamela att få på sig klänningen igen.

Sofia Wistam avslutar anekdoten med att poängtera att det som händer hemma hos Grace Jones, det stannar hemma hos Grace Jones och att hon inte vill veta vad mer som kan ha hänt under natten.