Pernilla Wahlgrens ord om kommande barnbarnet: "En blivande..."

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar. I helgen avslöjades bebisens kön, något som Pernilla Wahlgren berättade om i podcasten Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren och äldsta sonen Oliver Ingrosso.
Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver Ingrosso väntar sitt första barn med flickvännen Zoe-Fay Brown.

Pernilla Wahlgen och Emilio Ingrossos äldsta son, Oliver Ingrosso, väntar sitt första barn med flickvännen Zoe-Fay Brown. Det var i april tidigare i år som Oliver avslöjade den glada nyheten i vännen Melina Criborn och Ellinor Löfgrens podcast Inga beiga morsor.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han då i podcasten.

Pernilla Wahlgrens ord om graviditeten

Blivande farmor Pernilla var till synes stolt och tårögd när hon äntligen fick berätta att skulle få sitt första barnbarn.

"En sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!", skrev hon på sin Instagram.

Läs mer: Pernilla Wahlgren visar upp familjelyckan: "Mitt lilla barnbarn"

Avslöjar barnbarnets kön: "I hennes mage ligger..."

Gravida Zoe-Fay Brown överraskades i helgen med en "babyshower", där mamman och den kommande bebisen firades av paret familj och vänner. När Pernilla Wahlgren berättade om firandet i sin och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam .

– I hennes mage ligger mitt blivande barnbarn, deras lilla blivande pojke, avslöjade hon för Sofia Wistam i podcasten, som direkt började fundera på bebisnamn.

– Åh vad mysigt, åh vad mysig, åh vad mysigt! Jag börjar genast tänka på coola namn, sa Wistam.