Paris Hilton slår tillbaka efter elaka påhoppen mot sonen: "Är helt frisk"

Paris Hilton och hennes make Carter Reum blev nyligen föräldrar till en liten pojke. Men snabbt överskuggades glädjen av elaka kommentarer riktade mot sonen Phoenixs utseende. Nu ryter Paris Hilton ifrån mot följarna. 

Paris Hilton säger ifrån efter elaka kommentarerna om sonens utseende.

Tidigare i år delade Paris Hilton, 42, och maken Carter Reum, 42, den glada nyheten att de blivit föräldrar till sonen Phoenix, 1

”Du är redan älskad bortom ord”, skrev Paris Hilton på sin Instagram. 

Paret har länge drömt om att starta en familj tillsammans. Något som till sist blev möjligt via surrogat, bekräftade Paris för tidningen People.

"Det har alltid varit min dröm att bli mamma och jag är så glad att Carter och jag hittade varandra. Vi är så glada över att starta vår familj tillsammans och våra hjärtan exploderar av kärlek till vår pojke", sa hon i ett uttalande till People.

Källa: Instagram/@parishilton

Följarnas reaktioner efter bilden på sonen

Sedan Phoenix ankomst, har Paris delat med sig av små glimtar från familjens vardag på sina sociala medier. Trots denna glädje, har paret fått motta flera mindre snälla kommentarer från följare. Det var när Paris publicerade en bild på henne och sonen som kommentarsfältet snabbt fylldes med elaka kommentarer gällande sonens huvud. Flera av följarna gick dessutom så långt som att antyda att det var något fel på sonen på grund av storleken på hans huvud.  

"Det är något som inte stämmer!", kommenterar en följare.

"Han är supersöt, men vad är det för fel på honom?", skriver en annan. 

"Har han hjärninflammation? Jag menar inte att verka otrevlig, men det verkar inte normalt", kommenterar en tredje.

Källa: Instagram/@parishilton

Paris Hilton slår tillbaka mot elaka kommentarerna: "Har bara en stor hjärna"

Paris Hilton valde att ta itu med de negativa kommentarerna offentligt. I en TikTok-video svarade hon på en fråga om varför folk var så elaka mot sonen.

"Det finns några sjuka människor i den här världen. Min ängel är helt frisk", skrev hon i kommentarsfältet, följt av en ledsen emoji. 

"Och ja, självklart har han varit hos en läkare, han har bara en stor hjärna", tillade hon därefter.