Linda Lindorff-programmet läggs ner: "Årets säsong är den sista"

Programledaren Linda Lindorff bekräftar att det inte blir någon ny säsong av spin-off programmet ”Bonde söker fru – kärlek åt alla”. 

Linda Lindorff är programledare för både "Bonde söker fru" och spin-offen "Kärlek åt alla".

Det uppskattade tv-programmet "Bonde söker fru" har varit en tittarfavorit sedan dess premiär 2006. Succén med originalserien ledde till att man senare lanserade spin-offen "Bonde söker fru – kärlek åt alla" för åtta år sedan, vilket gav tittarna ännu mer av det lantliga kärleksäventyret. Men nu kommer beskedet att programmet läggs ner.

Linda Lindorff om att programmet läggs ner: "Lite ledsamt"

Trots den varma mottagningen kommer alltså nu beskedet att det inte blir någon ny säsong av "Bonde söker fru – Kärlek åt alla" . Programledaren Linda Lindorff, 51, delade nyheten på sin blogg:

"Hur som helst så är det nu dags för "Kärlek åt alla" att ge plats åt något annat. Årets säsong är alltså den sista. Det beror inte på att TV4 inte vill ha det, för det här programmet går som tåget på Play och är ett av de största, utan att det ibland blir lite krångligt att göra alla bönder som presenteras av olika skäl. Jag älskar KÅA och har alltid gjort. Älskar att jag får hjälpa alla"

Medan Linda uttrycker en viss sorg över att eran med "Kärlek åt alla" är över, menar hon samtidigt att det är en möjlighet att utveckla nya format för framtiden: 

"Nu är den eran förbi och det är förstås lite ledsamt men jag tror också att det är för det bättre. Jag vet att det måste ske och känner också att det vore kul med ett nytt bondeformat att sända på Play. Det finns många idéer redan så låt se vad vi landar i"

TV4 bekräftar beslutet

Även TV4 bekräftar att det inte blir någon till säsong av programmet.

”Kärlek åt alla har varit en otroligt uppskattad spin-off på Bonde och vi hade gärna fortsatt med programmet. Men det stämmer att vi på grund av produktionstekniska skäl i samråd med produktionsbolaget har beslutat att detta blir den sista säsongen”, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.