Bebislycka: Draknästet-Sara Wimmercranz har fått sitt fjärde barn – första bilderna på sonen

Sara Wimmercranz och maken Jon har välkomnar sitt fjärde barn till världen. På Instagram visar hon upp familjelyckan och berättar om den tuffa förlossningen.

Entreprenören och Draknästet-draken Sara Wimmercranz.
Sara Wimmercranz har välkomnat en son till världen.

Entreprenören och riskkapitalisten Sara Wimmercranz har utnämns till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare. Hon är medgrundare till flertalet stora företag i Sverige och har varit en av fem drakar i SVT:s Draknästet.

Sara Wimmercranz: Familj

Sara är sedan 2011 gift med Jon Wimmercranz och paret har barnen Erik, Anna och Sofia tillsammans.

För Mama berättade Sara Wimmercranz att paret påbörjade en IVF-behandling innan hon blev gravid med dottern Sofia. Efter två misslyckade försök gav de upp och försökte igen på naturlig väg.

– Till slut sa jag till honom att nej, nu lägger vi ner. Nu ger vi upp det här med IVF. Men vi ger det ett sista försök, vi har sex en enda gång till. Och då blev hon till ”naturligt” den sommaren. Jag vågade knappt tro det. Jag kunde inte ta in att jag faktiskt var gravid, sa hon till tidningen hösten 2022.

Fått sitt fjärde barn

I februari 2023 kom Sara med den glada nyheten att hon var gravid med sitt fjärde barn. Senare samma år kunde hon även avslöja att det låg en liten pojke i magen.

I slutet på maj valde bebisen att titta ut och på Instagram visade Sara Wimmercranz upp den stora familjelyckan och de första bilderna på nyfödde sonen.

"Det var min fjärde förlossning och tuffast av dem alla. Men idag har all världens storhet centrerats i en liten, liten bubbla och jag får vara i den", skrev hon intill bilden.

Stort grattis säger vi till Sara och Jon Wimmercrantz!