Allt om Anders Lundin: "Robinson", barn och frun Kerstin Ryhed Lundin

Folkkära profilen Anders Lundin har funnits i mediebranschen sedan 1986. Han har bland annat hunnit med att leda allsång och haft egna radioprogram och tillsammans med frun Kerstin Ryhed Lundin har han två barn. Här är allt du vill veta om mångsysslaren Anders Lundin.

Anders Lundin och Kerstin Ryhed Lundin.
Folkkära programledaren Anders Lundin är gift med sångerskan Kerstin Ryhed Lundin.

Anders Lundin är inte bara omtyckt programledare, han är även skådespelare, artist och komiker. Med program som "Expedition Robinson" och "allsång på Skansen" har han fångat hela svenska folkets hjärtan.

När föddes Anders Lundin?

En vanlig fråga om Anders Lundin är hur gammal han är. Anders Lundin föddes den 8 september 1958, vilket betyder att han i skrivande stund är 64 år gammal.

Var bort Anders Lundin?

Anders Lundin är född och uppvuxen i Stockholm. I dagsläget bor han i ett funkishus i Enskede tillsammans med sin familj enligt en intervju med Villalivet.

Anders Lundin: Fru och barn

Lundin är gift med sångerskan Kerstin Ryhed Lundin. Kerstin har bland annat varit med i kören i "Allsång på Skansen".

Anders och Kerstin har två barn tillsammans, 16-åriga sonen Adrian och 14-åriga dottern Mathilda.

"Robison" och "Allsång på Skansen"

Karriären inleddes som lärare i historia, geografi och samhällskunskap, innan Anders sedan utbildade sig på radioproducentlinje, det berättar han på sin hemsida. Därefter har han blivit en väletablerad profil i mediebranschen

Anders Lundin har programlett bland annat "Bolibompa", "Melodifestivalen", "Expedition: Robinson" och "Allsång på Skansen". Under våren gör han comeback i "Robinson", 20 år efter debuten i "Expedition Robinson".

Anders Lundins naturprogram

På senare år har Anders Lundin programlett "Allt för Sverige" och "Mitt i naturen" och släppt albumet "Här är jag nu".