Pernilla Wahlgren i tårar – efter händelsen med Oliver: ”Nej men jag...”

Pernilla Wahlgren får en överraskning av sin son Oliver Ingrosso och möts av något hon inte förväntade sig. 

Pernilla Wahlgrens chock efter Olivers meddelande.

Att Pernilla Wahlgren, 56, har en nära relation till sina fyra barn, Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren, råder det ingen tvekan om. 

Man får ofta tal del av att familjen umgås på middagar ute på stan eller hemma hos någon. Hösten 2023 utökades familjen med Olivers son Kalí och sedan dess verkade familjen kommit varandra ännu närmre. 

När tidningen Mamas årliga gala ”Åres Mama” gick av stapeln i våras utsågs Pernilla Wahlgren till ”Årets Mama-ikon”. I samband med utmärkelsen berättade hon om relationen till sina barn. 

– De är mina bästa vänner. De är mitt allt. Vi älskar att umgås, att skratta tillsammans. Det händer mycket, det är rörigt, men vi bråkar inte längre. Inte ens jag och Bianca, hör och häpna. Mina barn är det absolut viktigaste i mitt liv och de som jag dör för. Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig, berättade Pernilla för tidningen. 

Pernilla med alla sina barn 2016.

Pernilla i tårar efter händelsen med Oliver 

När Oliver nyligen gästade radioprogrammet P4 Extra – Gästen, för att prata om sin framgångsrika karriär och pappalivet, fick han ett uppdrag av kanalen. 

De skulle nämligen ha Pernilla i studion bara några dagar senare, och bad därför Oliver skriva ner en fråga till sin mamma och försegla kuvertet. Programledaren uppmanade då Oliver att ställa en fråga till sin mor som han inte trodde att så många visste svaret på. 

När det sedan var dags för Pernilla att öppna kuvertet fick hon en chock. 

– Känner jag min son Oliver rätt så är det något ironiskt, han har väldigt sarkastisk humor. Vi är ganska sarkastiska hela tiden mot varandra, säger Pernilla under tiden hon öppnar kuvertet. 

När hon får upp lappen förväntar hon sig alltså en fråga med sarkastisk underton, men möts av något helt annat. 

– Näää, nej men jag orkar inte. Nu börjar jag nästan gråta. Han har inte skrivit någon fråga , han har bara skrivit ”vet du att att att”. Det är vårat familjesätt att säga att man älskar någon. Vet du att att att jag älskar dig. 

– Så frågan är om jag vet att han älskar mig. Då är svaret ja! Han är så gullig.