Pernilla Wahlgren om graviditeten – avslöjandet: ”Är det så farligt?”

Pernilla Wahlgren berättar om den förbjudna händelsen under graviditeten med Theo. 

Gjorde det förbjudna under graviditeten.

Pernilla Wahlgren har en lång och gedigen karriär bakom sig. Hennes stora genombrott kom med låten Picadilly Cirkus i ”Melodifestivalen” 1985. 

Trots att det gått nästan 40 år sedan Pernilla slutade på en fjärdeplats i tävlingen med låten –  är det Picadilly Cirkus ändå den hon blir mest förknippad med. Trots andra enorma framgångar i sin karriär. 

Hon har bland annat gjort succé med sina egna föreställningar, realityprogrammet ”Wahlgrens värld”, hon är programledare för ”Allsång på Skansen” och hon har synts fronta stora kampanjer. 

2006 syntes hon fronta en stor internationell kampanj – nu berättar hon om den förbjudna händelsen under inspelningen. 

Omtalade kampanjen 

Pernilla har fyra barn, äldsta barnen: Oliver Ingrosso, född 1989, Bianca Ingrosso, född 1994, Benjamin Ingrosso, född 1997, har hon med ex-maken Emilio Ingrosso. Och 2007 fick hon sonen Theo Wahlgren tillsammans med Joachim Lennholm

Pernilla Wahlgren med sina barn, svärdotter och barnbarn.

När Pernilla gästade kändisfrisören Adam Lukacs Tiktok-kanal kommer kampanjen för Garnier på tal. 

– Det var ju en jättestor satsning. Man flögs till Paris, säger Pernilla. 

– Hur spelade ni in? För det är verkligen en bra produktion, säger Adam. 

– Den var superproffsig, jag vet att det gick på löpande band. Först kom jag in, för jag var stjärnan från Sverige, så filmade de med mig. Sedan kom det någon stor stjärna från Spanien, så gjorde de exakt samma sak med henne, och så kom nästa, berättar Pernilla. 

Vidare berättar Pernilla om hårstylisten som var helt manisk att allt skulle bli korrekt, gjorde Pernilla minsta rörelse med håret, blev det ramaskri. 

Gjorde det förbjudna 

Pernilla berättar att första filmen spelades in i Paris, men att budgeten till den andra filmen inte räckte hela vägen till Frankrike, istället spelades den in i Litauen. 

– När den andra filmen spelades in, var jag faktiskt gravid i sjätte månaden med Theo och det fick absolut inte synas, säger Pernilla och fortsätter: 

– Också så löjligt, varför skulle man inte få vara gravid? 

Sedan kommer hon på sig själv.

– Vet du vad jag tror det är. Man ska ju inte färga håret när man är gravid. 

– Det får man ju inte. Men de färgade dig ändå, eller?, frågar Adam. Varpå Pernilla blir fundersam: 

– Jaa? Är det så farligt att färga håret när man är gravid? Det verkar jättelöjligt. 

Adam påpekar att det är de starka kemikalierna man vill undvika under graviditeten. De båda konstaterar att Theo mår bra, och att trots den förbjudna händelsen under graviditeten, klarade han sig bra. 

@adamlukacs DEL 1 | ’hon var typ psykopat.’ Pernilla berättar om varför hon tror att Benjamin blev ’helt okej’ samt om den GALNA hårstylisten i Paris 👀 #pernillawahlgren #smalltalk ♬ original sound - Adam Lukacs