Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Mandomsmannen) skrev 2024-10-11 23:04:40 följande:

    TS, som jag skrev redan tidigt i tråden så har många tjejer inga andra intressen än att leta fel på män. Detta är ett typexempel på detta.


    Hon gör också ett tankefel; eftersom hon inte hört dig prata kan hon inte veta att du pratar skånska. Ur hennes perspektiv kunde du vara ur-stockholmare som nyligen flyttat till skåne?


    TS berättade ju om att flytta hem till Skåne.

    Men det spelar ingen roll i sak hur jag tänker om hur TS pratar - på dejtsidor så kan ju de som inte gillar det, se att han är från Skåne, anta det och därför sålla bort honom. Eller vad vet jag, om de inte antar det så fråga, eller så orkar de inte ens fråga.

  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 23:21:06 följande:
    Men om vi vänder på det. Låtsas att du är man och att jag är en kvinna som har 10 konversationer samtidigt. Hur skulle du väcka mitt intressen? 
    Hur ska man komma till en stimulerande diskussion utan att ställa en fråga? Hur ska man ens ha en diskussion med någon som svarar med ja, nej eller kanske? 

    Det är lätt att sitta på andra sidan och snacka. Men hur många kvinnor inom nätdejting har ens likat en man från början eller varit den första att skicka iväg ett meddelande? Har du någonsin varit drivande till det på nätet? 
    Som sagts i tråden, finner man mannen oattraktiv eller, som också sagts, har något fel man inte kan överse med, så spelar det ingen roll vad han skriver.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 00:25:43 följande:
    Jag tror att många kvinnor som nätdejtar hoppas och inväntar den perfekta matchningen. De tror att den perfekta mannen utan fel och brister finns runt hörnet, bara man väntar lite till. 

    Anledningen till det är att kvinnor översköljs med meddelanden och likes. Så de eller ni går väl och tänker att det snart dyker upp någon bättre än den nuvarande. Att den perfekta mannen utan brister snart dyker upp, bara man har lite tålamod. Onödigt att lägga tid på en ganska bra man när den perfekta snart kommer. 

    Fast det jag skrev handlar inte om att han inte är perfekt, utan som sagt när han har något som gör att det blir otänkbart. Det funkar bara inte. Du kanske kan överse med precis vad som helst bara det är en kvinna, jag kan det inte. Ja det tog tid att hitta rätt man. Perfekt är ingen.

  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 00:56:23 följande:
    Det är klart att jag är intresserad. Men man får sällan svar så det är helt omöjligt att ha ett genuint intresse för alla människor man skickar till. Man vet inte vem av alla de man skickar till som kommer vara den som svarar. 

    Någon i tråden skrev att män på Tinder kan högersvajpa på 100 kvinnor/dygn i hopp om att någon ska svara. Självklart går det inte att känna ett genuint djupt intresse för varje människa av de här 100. Man skickar eller skriver och ser vad det kan leda till. Om ett genuint intresse kan uppkomma med tiden. 
    Är du inte genuint intresserad av dessa kvinnor så kanske det kan kvitta ändå, tänker jag?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 01:01:09 följande:
    Det kan räcka med petitesser för att en kvinna på nätdejting ska rejecta en. Genomsnittkvinnan som får så många fler matchningar och meddelanden än genomsnittsmannen att det blir småsaker som avgör. Den där killen ser lite ensam ut eller har inga gruppbilder, så honom raderar vi. Den andra killen har gruppbilder men det tar 1 timma att åka till honom där han bor, så honom raderar vi. Den tredje killen är snygg, bor nära och har vänner på bilderna. Men han ser ut att träna på gymmet för ofta, så honom raderar vi. 

    Det är ju så det pågår. I tron om att den perfekta utan brister ska dyka upp. 
    Vad har det med vad jag skrev att göra? Jag pratade om en dealbreaker.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 01:08:46 följande:
    Det är klart att en del av de är intressanta på så sätt att jag tycker de ser någorlunda bra ut, att de har vissa intressen som matchar med mina, att de sänder ut en viss energi i sin profil. Men när man kontaktar så många, vilket krävs som man på de här dejtingsidorna ,för att nått ska hända, så hinner man inte skapa ett större intresse för folk. Man går efter profilen, texten och bilderna. 
    Och finns inte det intresset för dessa personer, hos dig, så kvittar det väl om de inte svarar?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Man2) skrev 2024-10-12 10:43:40 följande:
    Vad var det du skrev om ödmjuk tidigare? Och nu för bra för att vara sann?

    Som sagt hade du sett så bra ut hade du fått likes och meddelanden. Det fick jag trots att kvinnor sällan eller aldrig äter upp mig med blicken på stan.
    Och visst finns det personer man tittar extra på när man är ute, men anledningen behöver dock inte vara att man tycker de är snygga
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 22:19:23 följande:
    Var och besökte en släkting idag och åkte med kollektivtrafiken. Kom nyss hem. Många uppklädda brudar på väg till party. Blev inspanad som fan igen. Både på bussen jag åkte med och på hållplatsen, även på stan. La märke till att två brudar på samma buss som stod och väntade i motsatt riktning till där jag satt spanade in mig. Var själv ganska fixad idag och klippte mig igår. 

    Hade jag haft lite fler vänner och sociala sammanhang hade jag antagligen kunnat kamma hem en riktig skönhet. Synd som fan att man hamnat där man hamnat. Känns som så jävla stort slöseri med potential. 
    Då hade du kunnat försöka ta chansen med någon av dem då. Men det kanske känns tryggare att skylla på omständigheterna?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-12 23:47:44 följande:
    Då tycker jag att du ska satsa på det istället.
    Ja, HP har väl sådana där singelträffar. Borde ju passa TS bättre i så fall
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 11:48:27 följande:
    Nä men jag fattar grejen. 
    Men det är otroligt svårt för mig att bygga ett nätverk. När man väl "har hamnat utanför" och man är vuxen så är det svårt att bryta det. Jag hade en del vänner tidigare, men åren har gått och jag flyttade för att lång tid efter flytta tillbaks igen. Folk röde på sig, skaffade familj och barn. Vi tappade kontakten. 

    Det är otroligt svårt att trolla fram ett nätverk och ett socialt liv som vuxen man, när man väl tappat det. Alltså att börja om från noll. 
    Har du försökt?
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man