Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Jag kan bara svara för hur det är för mig.


    måste känna någon form av attraktion till bilderna. Har säkert ratat de som anser sig vara objektivt tillräcklig snygga.

    Sen vill jag att mannen ska underlätta praktiskt. Någon som vill jag ska åka 30 mil för en första träff går bort. Bor du långt bort och inte har någon tydlig plan för hur det ska lösas så ser jag bara krångel och bortkastad energi på att svara och engagera sig i att försöka lära känna personen närmare. Finns ju gott om män på närmare håll.

  • Anonym (Maria)

    Du verkar anse dig sitta på alla svaren redan så vad är det du vill diskutera egentligen? Konstig tråd

  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 16:39:41 följande:
    Jag vill veta hur andra lyckas. Hur andra har det som nätdejtar. 
    Jag vill veta vad andra har för erfarenheter av nätdejtandet och speciellt Happy pan..
    De som, som du kallar det, lyckades med mig hade ett utseende jag kunde acceptera, var enkla att få till träff och hade liksom en omhändertagande attityd. Omtänksamhet lyhördhet välvillighet. Det handlar om den personkemi man uppfattar på det lilla man har att gå på.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-05 17:56:28 följande:

    Sen är väl HP lågvattenmärket. Var där inne för många år sen och det var väldigt låg nivå där. Tinder funkar fint, mkt bättre.


    vad går du efter när du tycker det är låg eller hög nivå?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Ensam) skrev 2024-10-05 18:00:49 följande:

    Nätdejting är inte för alla. Det är närmast självklart att det blir väldigt ytligt då det visuella är det första man ser. Så har man ett bra yttre så har man bättre förutsättningar. Övriga egenskaper kan man inte visa upp på en profilsida oavsett vad man skriver. Och att få kvinnor svara är kanske inte heller konstigt då de blir öveösta med meddelanden. Så ge upp nätdejting och försök på andra sätt.


    Ja och man går på känslan personen ger en. Om kontakten känns tillräckligt bra. Sen kanske den rätta känslan uteblir på grund av att man missar mycket av de skäl du nämner, kan vara så. Så det blir kanske lite som ett lotteri egentligen
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 22:55:45 följande:
    Jag säger inte att jag är världens snyggaste man eller nått. Jag är en ganska snygg man som ingår i det övre skiktet, inte snyggast men högre attraktionsvärde än 75-80% av männen. Jag baserar det på vad jag hört från andra, vad jag upplevt i verkliga livet, vilka kvinnor som attraherats av mig tidigare i verkliga livet, vad jag ser i spegeln. Jag varken överskattar eller underskattar mitt utseende. 
    Ska även nämna att jag inte enbart sökte efter vackra kvinnor utan kvinnor som såg någorlunda okej ut, normala average kvinnor. Gick mest efter personlighet och intressen när jag sökte, kvinnan skulle vara någorlunda normalbyggd och ha ett gångbart ansikte. Huvudsaken var personlighet, intressen, intellekt. 

    För att svara på din fråga. Ja! Jag tog mig tid att göra en ordentlig profil. Försökte ha med så mycket info jag kunde. Beskrev vem jag var och vad jag sökte. Vilka intressen jag har och vad jag är ute efter med mitt nätdejtande. 
    Jag började med att ha en rätt lång text. Efter någon månad förkortade jag ner den eftersom jag inte tyckte det gav resultat. 
    Men de på sidan kanske inte höll med angående ditt utseende. Sen kan utseende och utstrålning också upplevas olika på bilder och IRL
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 22:30:57 följande:
    Det beror på två saker. Den ena är att jag blivit arg och bitter på grund av det usla resultatet och nätdejting i stort, det andra att jag försöker precisera mig och ge en klar bild kring förutsättningarna. Då kan jag säkert uppfattas som dryg, statusdriven och arrogant. Men jag är inte sån i vardagliga livet och jag var inte så när jag nätdejtade. Jag försökte ha en ödmjuk inställning och fokusera på personen och dennes intressen. Försökte hitta någon som verkade vettig, seriös, snäll och som såg någorlunda okej ut. 

    Men det gav inte ett skit. 
    Fick vara glad om någon överhuvudtaget ville svara. Och att någon kvinna skulle vara fört med att ta kontakt var nästintill otänkbart. Var några enstaka som tog kontakt först, men kände verkligen noll attraktion eller intresse i de fallen. 
    Då hade du för höga förväntningar uppenbarligen. Det är ingen rättighet att få träffa någon från en dejtsida, oavsett hur bra man tycker att man är
  • Anonym (Maria)
    StudierKemi skrev 2024-10-05 23:53:41 följande:

    Har bara läst TS. Kvinnor är av naturen mer selektiva, de kan typ bara gilla en åt gången. En på miljonen. :) Det är de som föder barn och vill att avkomman blir så bra som den bara kan bli, överlevnadsduglig. Män tänker inte ens i den banan... Förrän de blir lite gamla... Det är väldigt synd att det är såhär för dig, men jag lovar dig att det är inte så jättekul att vara kvinna heller alla gånger. Det är inte de som får sig de sköna spruten... Bara mannen...


    Kan inte du satsa på en 20 år äldre kvinna? Chansen är mycket större då att hon vill ha dig - det är alltid lättare att säga ett spontant "Ja" till någon så mycket yngre. Det vore en osjälvisk handling om du ville ge det en chans. Annars måste du anstränga dig mycket hårdare, hitta vägar för att få bättre ekonomi, kämpa, vinna i konkurrensen mot intelligentare och rikare män, och då får du någon yngre kvinna. Det är ett kämpande, men det är lika för nästan alla. Om jag vill ha en yngre man måste jag också vara t.ex. självständig och ha pengar över till aktiviteter o.s.v.. Så det är ingen orättvisa här inte.


    För övrigt tror jag inte på nätdejting. Det är för svårt för en kvinna att få känslor genom en skärm på det här sättet. Helt onaturligt och verkningslöst. Inte undra på att det är nästan bara herrar på dejtingsidorna och stor brist på kvinnor. Kvinnor får känslor lättast IRL när man utövar en gemensam hobby tillsammans. Prova t.ex. någon kampsport eller självförsvaret aikido, där man lär sig tekniker tillsammans och tar på varandra, välter varandra, håller varandras handleder jättemycket o.s.v.. Efter många månader av såna "träffar" kan en "hona" plötsligt utveckla fram känslor, så som det varit i årtusenden. :)


    Det är det här jag också försökt få fram, tror det handlar mycket om känslan man får av det lilla intryck männen kan ge genom en skärm. Bilderna och kontakten i kombination. Men TS verkar helt fast i vilka nivåer och skikt han anser människor ligger i så han kanske inte klarar att förstå den vinkeln
  • Anonym (Maria)

    Det bästa tycker jag var att träffa mannen IRL så fort som möjligt, och prata vidare där istället. Men kan ju bara tala för mig själv, andra kvinnor kanske föredrar de konversationerna som nämns i tråden på nätet innan de känner att de vill träffas

  • Anonym (Maria)
    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:23:16 följande:
    Nä det är inte konstigt. Idag hittar majoriteten av män på Tinder inte någon, vilket är poängen för att få folk att betala för deras tjänster. Jag som man idag på Tinder lyckas trots allt ganska bra och kan få någon fysisk dejt i månaden vilket är otroligt bra idag, får några år sedan hade jag kunnat få en i veckan. 

    Om jag var kvinna med samma utseende, personlighet och ekonomi som jag har idag, så hade jag kunnat gå på 3 dejter om dagen om jag så hade haft lusten. Helt andra spelregler. Majoriteten av män lyckas inte på nätdejting, ts är en av de. Och det beror inte på att ts är ful eller osocial utan på att det nästan bara är män som nätdejtar. 
    En bra liknelse är The Bachelor som går på 7an där 20-25 kvinnor ska dejta 2 män och slutligen bara två lyckas, resten åker ut. Trots att de där kvinnorna är riktigt snygga allihop så misslyckas majoriteten. Så fungerar nätdejting för män idag. 
    Oj och jag tycker ingen av de är speciellt vackra, varken kvinnorna eller männen. Är det kanske den typ av utseende man går efter när man prata om det övre skiktet?
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man