Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:47:49 följande:
    Övre och lägre skiktet har en annan moderna term, det kallas low value eller high value. Denna är internationell. 

    En high value är någon som har integritet och självförtroende, som tar hand om sig sig och sitt utseende, som klär sig bra, som har en god moral och som är arbetande. Någon som har en stabil ekonomi och värdesätter sig själv. Någon som inte är lättfotad och som samtidigt ser bra ut. Utseendet är en del. Men mer att man tar hand om sig. Tränar, klär sig rätt, vårdar sitt hår och utseende. 

    En low value är motsatsen. Folk som har låg moral och är lättfotade. Folk som har låg social status, folk som inte tar hand om sin hälsa. Folk som klär sig sunkigt och folk som inte vårdar sitt utseende och sin figur. Här ingår så klart de som upplevs som fula. Men du kan vara low value utan att vara jätteful också.  
    Tänkte just utseendemässigt, TS påstår att hans utseende är en 8a tex 
  • Anonym (Maria)
    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:57:25 följande:
    Det finns en skala som är från 1-10. 
    De kvinnor och män som är attraktiva ligger från 7 och uppåt. 
    5-6 är varken snygga eller fula. 
    1-4 är fula. 

    Så om ts säger sig vara en 8a så är han antagligen ganska snygg. Det är det fysiska utseendet man talar om och inget annat. Längd, kropp, hår, ansikte, ögon, hud. Den sammanlagda summan. 
    Jag vet hur skalor fungerar det jag undrade var om de du nämnde anses ligga i övre skiktet utseendemässigt
  • Anonym (Maria)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 15:50:30 följande:

    Nätdejting suger. Ser bra ut, har högskoleutbildning men varit utmattad 6 mån. Får många mail men så fort man skriver att man just nu är sjukskriven så försvinner dom. Män är minst lika ytliga som kvinnor när det gäller status. Det låter nästan alltid så i sådana här trådar från alla incels-män att männen inte bryr sig om kvinnans status och jobb medan kvinnor är tvärtom och bara bryr sig om mannens jobb och pengar. Kunde inte vara mer fel. 


    Jag har en längre sjukskrivning och lågutbildad och de slutade inte skriva för det om du nu är kvinna så har vi olika bilder av det
  • Anonym (Maria)
    Anonym (?) skrev 2024-10-06 17:00:06 följande:
    Jag var också sjukskriven när jag dejtade men inte berättade jag det på tinder. Minns inte exakt hur länge jag väntade men det var på en dejt irl jag sa det till min man första gången. Tycker inte att det är oärligt att vänta med privata eller känsliga saker. Inget jag vill dela med vemsomhelst.
    Skulle kanske vara svårt att undvika när de frågar vad man jobbar med, pratar tex helgledighet, ska du jobba i morgon osv. Jag jobbar inte heller på grund av sjukdom och har aldrig försökt dölja det eller undvika ämnet. Skulle de inte vilja ha mig pga det så är vi ju ändå fel för varandra
  • Anonym (Maria)
    Anonym (?) skrev 2024-10-06 17:34:21 följande:
    Går ju att prata runt frågan utan att ljuga. Berätta vad man ska göra i helgen etc

    Du väljer ju själv såklart. Men får du nobben gång på gång kanske du helt enkelt berättat för tidigt. Visa din personlighet och identitet runt andra saker först. Klickar ni blir sjukskrivning ett mindre hinder sen, tror jag
    Nej jag har inte fått nobben 
  • Anonym (Maria)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 18:25:27 följande:
    Exakt det är svårt när de frågar på söndagen; Jobb imorgon? Ja visst... Men man kan ju skriva att man är ledig istället. Det är ju inte så att jag skriver detta till alla jag skrivit med, utan dom jag känt nånting för. Man jag har verkligen inte skrivit det det första jag gör, utan som någon skrev tidigare är det normalt att inte vilja skriva sådana privata saker innan man vet att båda vill samma. Egentligen inte förrän man träffats, annars är det ju ingen vits att berätta det. 
    Ja jag vet inte hur man ska se det. Det är ju inte attraktivt eller något man är stolt över direkt men jag orkade väl inte bry mig till slut. Och svarade på följdfrågorna också. De får ta det som det är. Slutade bry mig om att jag inte hade det så tipptopp hemma heller eller inte kör en ny bil. Det enda jag inte gärna ville svara på innan jag träffat personen var frågor som de kunde hitta mig på. Sådant kändes obehagligt och en till och med erkände att han kollar upp kvinnorna var de bor och så
  • Anonym (Maria)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 19:17:10 följande:
    Jag är på väg tillbaka och klarar hem och hushåll men blir trött lättare och framför allt är jag stresskänslig. Främst när det gäller jobbet, därför jobbar jag inte än för det är en tunn lina man balanserar på. Kan också åka iväg och simma när det är lugnare i simhallen tex.
    Liknande här men som gett somatiska problem och jag har haft år och inte lyckats tillbaka 
  • Anonym (Maria)
    Core skrev 2024-10-06 21:07:36 följande:

    Det kan inte vara så att du överskattar ditt utseende och siktar för högt? Jag får intrycket av att män har en tendens att göra så. Om du sänker din kravbild kanske marknaden är mer tillgänglig?

    För om man ska vara krass, så har de här kvinnorna uppenbarligen hittat någon de hellre väljer, som således kanske ser objektivt bättre ut eller har andra stärkande egenskaper, varför du blir bortvald. Och om det är så, så har du helt enkelt siktat för högt 


    TS skriver ju att han kontaktat även de på så kallad låg nivå
  • Anonym (Maria)

    Som kvinna vill man nog inte gärna chansa och ta risker iallafall är det så för mig. Man vill gå vidare med någon som ger en bra känsla/intryck. Det ska kännas lätt, tryggt och lustfyllt

  • Anonym (Maria)
    Anonym (Kelly) skrev 2024-10-06 23:02:04 följande:
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-06 21:42:57 följande:
    Båda könen kan säkert överskatta sin egen attraktionskraft.

    Det är ju uppenbart att ts gör det. Det är något absolut. Man behöver inte ha särskilt mycket kunskaper inom statistik eller matematik för att förstå att 150 kvinnor inte kan ha fel. Ts är inte tillräckligt attraktiv.

    Vem har fel här? de 150 kvinnorna som inte var intresserade? Eller ts?

    (han ligger på en 8:a, kvinnorna på en 5:a, något som inte går ihop här, jojo)
    Antingen har ni inte följt tråden eller så har ni bristande läsförståelse. 

    Ts beskrev att han skickat till 15 stycken som väckte hans intressen och att resterande meddelanden bara var till för att få igång något. Han skickade mestadels till kvinnor han inte ens var intresserad av och som låg under hans egna nivå. Och HP är dessutom en sida, precis som ts är inne på, som har väldigt låg kvalitet. Man behöver inte vara en 8a, 9a eller 10a, det räcker att vara en 6a så ser man bättre ur än majoriteten där. HP och Badoo är de två nätdejting sidor med i särklass sämst utbud. Riktigt dåliga båda två. Både få användare och oattraktiva användare. 

    Vad man ska veta med HP är att det finns så få kvinnliga användare där att det nästan är omöjligt att hitta någon man tycker om på sin egen ort. Så ts har antagligen skickat till folk över hela landet och antagligen är det därför som de inte svarat eller varit intresserade. Majoriteten av kvinnorna på HP är mellan 30-45 år, så de flesta där har barn också och därför är det antagligen meningslöst för de att dejta någon i andra delar av Sverige. 
    Han fick inte mycket svar av de som bodde nära han heller som jag förstod det.
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man