Inlägg från: Anonym (Öga_mot_öga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Öga_mot_öga)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (M) skrev 2023-11-21 17:04:49 följande:

    Kommer de ensamma männen till eftertanke? 


    Det är ju allmänt känt att kvinnor hellre lever ensamma än med någon hon inte är attraherad av. 


    Jag menar att samma sak gäller för kvinnor som för män. Det går inte att ha en kravlista som få kan leva upp till, när man själv är ganska långt ifrån en "10-poängare" och samtidigt döma en massa män som fula, tråkiga och döma dem för minsta skavank. En dag sitter de där själva och är förfallna. Kommer de att ha samma kravlista då?

  • Anonym (Öga_mot_öga)

    En sak jag reagerade ganska starkt på var en diskussion om män och bilder där de är ute och fiskar (som hobby). Flera kvinnor tyckte det var oattraktivt och att fiskebilder fick mannen att själv se ut som en fisk.

    Män som har "fel" hobbies och intressen och som döms ut för det. De flesta kvinnor är väl annars bara glada om män har något annat intresse än att bara leta kvinnor.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 13:58:20 följande:
    Du kan inte dra fram ett endaste jävla inlägg. Varför skriver du såna föraktfulla inlägg mot kvinnor då? Finns ingen jävla grund i allt förakt du skriver.

    Du hatar inte kvinnor, det lägger jag lika mycket vikt i som när du kallar dig för "snäll" så jävla mycket gaslighting. Du är en obehaglig jävel. Antar att kvinnor uppfattar dig som oberäknelig.
    Den otrevliga ton DU har vittnar inte heller om någon snäll människa direkt. Det är kommentarer som dina som sprider dålig stämning här.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 14:40:39 följande:
    Jag har inte påstått att jag är en "snäll" människa heller. Jag är inte en hycklare.
    Du kanske rentav är en manshatare, som TS oroar sig över?

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 14:46:07 följande:
    Varför tror du det? Vad är det för manshatande jag ger uttryck för?
    Den råa tonen som du hade i bl.a. den kommentar jag reagerade på.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 14:55:19 följande:
    För i helvete. berätta var jag skrivit något "manshatande"? Tydligen så blir man manshatare för att man reagerar på kvinnoföraktet på familjeliv.
    Det krävs faktiskt inte mer än så. Kvinnoföraktet på nätet är så starkt förankrat som en norm. Vartenda ifrågasättande av detta ska kväsas. Kvinnoföraktet ska blomstra.
    Jag menar att det inte blir bättre av att vara direkt rå och otrevlig. Ilska skapar bara ännu mer ilska och i förlängningen mer hat. Man måste se vad man är med om att bidra till. Nu säger du ju också själv att du inte är någon snäll människa, så då kanske man inte ska reagera så hårt mot vad man upplever som ondska hos andra.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 15:44:09 följande:

    Nej, du kallar mig för "manshatare"

    Vad är det för ondskefullt jag bidrar med menar du? Är det svordomar? Är du så lättkränkt? 


    Eller är det för att jag säger ifrån till allt jävla kvinnoförakt?

    Fundera på den du. Tydligen så försvarar du kvinnoföraktet, för något förbannat "manshat" har jag aldrig sagt.


    Jag försvarar inte förakt eller hat åt något håll. Jag tycker bara det är trist att en del kvinnor här faktiskt hjälper till att piska upp ilska. Varför svarar ni ens personer ni ogillar? Du kan inte ändra på någon annan, du kan bara ändra på dig själv, har flera personer sagt till mig i mitt liv. Ju mer man går i polemik mot någon ju mer brukar mottagaren försvara sina ställningstaganden. Du kan inte bekämpa vad du ser som hat med ilska och mer hat, det blir bara värre.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 16:46:19 följande:
    Ändå så kallar du mig för "manshatare" Enbart för att jag säger ifrån till kvinnoföraktet. Du gör ju det för att i ditt huvud så är kvinnoförakt normen. Du reagerar då naturligtvis över protesterna mot det. Ingenstans ser jag att du tycker att kvinnoföraktet är fel eller säger mot det.

    Vilket innebär att du är en hycklare naturligtvis. Du är inte alls mot förakt och hat. Du förstår inte heller själv hur du bidrar till att piska upp ilska. Kalla någon för "manshatare" trots att denne inte gett uttryck för något sånt är polariserande och hetsande.

    Med ditt inlägg nu så försöker du ju också tysta mig.

    Allt detta för att få kvinnoföraktet att blomstra. Kan inte se någon annan anledning till det.
    Så du känner mig och vet vad jag tycker och tänker? Försöker inte alls tysta dig, jag påtalar bara det olämpliga i att piska upp en arg stämning.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Anony) skrev 2023-11-22 17:41:52 följande:

    Är det hat att påpeka det uppenbara? Att någon är incel märks ganska tydligt på deras vanskliga sätt att resonera kring kvinnor och relationer.

    Så fort någon härinne ifrågasätter incelsens knasiga kvinnosyn så blir de anklagade för att hata män. Ännu mer förvanskande med andra ord.

    Samma dåliga slutledningsförmåga visas när incels startar trådar där de frågar kvinnor hur en attraktiv man är eller ser ut. 


    De kvinnor som vågar yttra sin sanning att de inte attraheras av tjocka latmaskar till män får samma anklagelser över sig om manshat.


    Det handlar dock inte om att hata män som könsvarelser utan om att kritisera vissa dåliga egenskaper som vissa av dem har. 


    "Tjocka latmaskar till män". Vad är det om inte manshat. Ni förutsätter att män som är ensamma per definition är fula, tjocka, oattraktiva och lata. Hur kan man ens uttala sig om människor man inte känner?

    Frågan är ju hur bra ni själva ser ut.

  • Anonym (Öga_mot_öga)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-11-22 17:40:33 följande:
    Hur kan du inte se ditt eget bidrag i att "piska upp en arg stämning"? Hyckleri är vad det är.
    Tvärtom. Jag efterlyser en mer sansad diskussion där man försöker förstå vandras världar bättre. Man börjar tröttna fett på den eviga pajkastningen här som inte tycks ha någon ände.

    Precis som vissa kvinnor här berättar om sina negativa erfarenheter av män, så kan väl vissa män få ha rätt att berätta om sina negativa erfarenheter av kvinnor? Vad är skillnaden?


Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?