• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    Noelani skrev 2023-09-13 15:13:46 följande:
    Men jaa vad fint 💕💕💕
    Ja, visst! hoppas det går hela vägen sen 
  • BaeA

    Zaro - ja fick fem till frysen efter mitt andra försök. Så hoppas innerligt att de klarar upptiningen och att om inte det första någon av de andra fyra är the one 

  • BaeA

    Quincey - tack snälla, ja verkligen❤️


    Lissan111-  åh så spännande, håller verkligen tummarna för oss, när ska du göra FET? 


    Awesomeginger - tack snälla, hur mår du? 

  • BaeA
    Awesomeginger skrev 2023-09-13 18:15:13 följande:
    Jag mår bra. Vill bara att tiden ska gå nu så jag får komma igång med FET. 
    Jag förstår det, var det i oktober? 
  • BaeA

    Jag har precis varit och gjort insättning av mitt 5-dagars som hade klarat upptiningen och var i toppkvalité. Så nu börjar ruvandet. Har TD 3/10. 

  • BaeA

    Noelani - åh ja, äntligen! Stort grattis och vilken fantastisk känsla att få se fostret och höra det lilla hjärtslaget. Nu får ni se till att unna er en mysig kväll tillsammans. 

  • BaeA

    Ja, haha! Det var ju faktiskt lite märkligt att du fick en dag senare. Jag får på en klinik i Stockholm.

    Är din också en fem dagars? Känt något ännu 😂 jag vill verkligen försöka att hålla mig. Tur jag har en del uppbokat framöver. Hur lever du, på som vanligt med mat och träning?


    lissan111 skrev 2023-09-18 16:39:49 följande:
    Vad kul! 😍 Nu kan vi gå och känna efter och överanalysera tillsammans 😄 jag har testdag en dag efter dig fastän jag hade återföring i lördags, jag vet inte varför de sätter testdagen så långt fram där jag går! Men jag lär ju testa långt innan dess ändå 😅
  • BaeA

    Så fint, då har vi de bästa förutsättningarna nu! Jag började med Progynon för en tid sedan och sedan från en vecka tillbaka så tar jag även Utrogestan och kände också lite i magen av dem. 

    tycker det är så svårt, för jag tränar ju ganska hårt annars men har sen i våras verkligen pausat min träningsrutin men längtar verkligen tillbaka. körde några sådana pass nu mellan plock och insättning och mår så bra. men tänker att jag tar det lite lugnt till TD.

    ja läste också boken i somras och började äta mer från den och tog tillskotten, så tänker precis som du att det är ju bra att fortsätta på det spåret. 80/20 tycker jag är en bra filosofi. kaffe har jag aldrig druckit så det har inte varit någon deal breaker för mig, men det låter bra att minska på intaget då man läst om hur det kan påverka negativt 

  • BaeA

    J000ss­an


    Mathil­da88


    Awesom­eginge­r


    Quincey


    Noelani


     


    Tack snälla ni för alla hejarop, hoppas tiden går fort fram till TD❤️


     


    lissan­111


     


    Den första är östrogen och det andra progesteron, vet inte varför man får olika. Ja, jag försöker att se det från den ljusa sidan samtidigt som jag ibland känner att jag kommer vara mitt svagaste jag om jag nu får chansen att bära ett barn pga jag inte  lyft tungt kontinuerligt sen i våras vilket inte hänt på åratal. Men det är ju mycket uppoffringar som kommer med denna resa, och man hoppas ju bara på att det ska gå vägen. 

  • BaeA

    Lissan111


    Oj, spännande jag vet verkligen inte vad för symptom man ?bör ha? eller inte 😂 så svårt. Just nu känner jag ingenting. Något mer som du känt? Ja, kanske men du vet hur det är när man inte tagit beslutet själv, då känner man sig snuvad på det.. 


     


    Mathilda88


    Ja, det är så himla tråkigt. Känner precis som du att man inte vill riskera något, och jag ingen rädd person av mig annars. Men min träning har varit ganska högintensiv, så det är väl inte toppen. Försöker promenera och yoga, men tycker inte det är lika kul.


     


    Zaro, samma här. Längtar så mycket efter att springa och känna mig stark igen. Men tänker om det blir ett plus att man kan köra igång sen efter vecka 12. 



    Angående att berätta för familj eller inte, har vi inte gjort det. Har själv inte så bra relation till min, och min svärmor är världens 
    gulligaste men också så nyfiken, så pallar inte det! Men tror ändå hon fattar. berättade att jag opererade bort ett myom förra året, och för min mans syster att jag fått MF och hon och hans mamma är nära, så hon har säkert berättat det. I somras så frågade min man systerson som är 10 år. Varför har inte ni några barn? Man älskar ju ändå dessa goa. Mitt svar: Jadu, bra fråga! 


Svar på tråden Vi som startar IVF 2023