• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    Awesomeginger skrev 2023-11-16 13:32:35 följande:

    De var ett missfall. Var säker på det igår, aldrig blött så mycket i hela mitt liv. Nu känns allt bara tomt! Dum som man är hade jag börjat tänka på våran framtida lilla familj och livet vi skulle leva ihop. 


    Åh, så tufft ❤️ ledsen för er skull! tack för att du delar och ta hand om varandra. såklart man börjar drömma, det måste man för att orka med allt. Men fy för dessa resor, så är orättvisa och ovissa!
  • BaeA
    Femling skrev 2023-11-15 21:15:01 följande:

    Jag läser fortfarande här ibland, fint att följa alla ❤️

    tack så mycket för omtanken ❤️❤️ det går upp och ner men sakta framåt iaf. Värsta chocken har lagt sig och nu bearbetar vi sorgen en dag i taget. Har även börjat jobba igen 50%, ändå skönt att få lite rutiner igen i vardagen, trots att jobbet på ett sätt känns så oviktigt just nu. Helgen var jobbig för i lördags var det en månad sedan han föddes och på fars dag grät jag och min sambo ikapp. Det var verkligen vår älskade son och att föda ut honom levande och se honom röra sig och bara vänta på att han ska somna in utan att man kan göra något åt det är det värsta vi varit med om 💔

    Har uppföljning med förlossningsläkare i slutet av november och då får vi se om de hittat någon orsak. Har även strax efter det inbokat läkarbesök på Sahlgrenska IVFen för att diskutera plan framåt, vi vill båda ändå göra en ny återföring om inte allt för länge och eftersom vi har flera blastocyster i frysen så slipper vi iaf göra hela hormonstimuleringen igen nu. 

    Vi kanske kan ses en sväng snart om du fortfarande vill 🌷


    Jag försvann härifrån ett tag så missat vad du gått igenom. Beklagar ❤️ 
  • BaeA
    Jimmithejuice skrev 2023-11-20 06:35:41 följande:

    Officiell testdag idag, har inte tjuvtestat något innan. Köpte ett digitalt också för att vara säker. Gravid 🥳


    Stort grattls till er!  
  • BaeA
    lissan111 skrev 2023-11-24 16:51:57 följande:

    Jag har hängt med hyfsat här i tråden fast jag inte skrivit på länge, det är kanske dags för en uppdatering! Jag är nu i v. 13 och vi var och gjorde KUB-test idag som visade låg sannolikhet för kromosomavvikelser och fick se en liten minimänniska som rörde sig därinne på skärmen, helt otroligt 😍 Glad och tacksam! 

    Hejar innerligt på er som kämpar! Så spännande att du är igång igen Mathilda88 och att det snart är dags för återföring Quincey! Håller tummarna hårt för er ❤️

    Vill även skicka en hälsning till dig Femling, jag blev väldigt berörd och ledsen av att läsa vad som hände er och beklagar verkligen sorgen. ❤️ 


    Åh, men stort grattis till er! ❤️ 
  • BaeA

    Mathilda88 - åh vad spännande, hoppas det går bra!

    själv väntar jag på min operation som är den 11/12. vill bara att tiden ska gå lite fortfarande så man kan komma vidare. stått ganska till för mig sedan jag fick avbryta behandlingen för andra återföring. 

  • BaeA
    EmiliaSol skrev 2023-12-04 23:13:28 följande:

    Imorgon har vi tid för tidigt ultraljud för att se om det är en levande graviditet och att den ligger i livmodern. Så nervös. Förutom utebliven mens och lite ömma bröst känner jag mig fortsatt inte särskilt gravid. Trött är jag iofs men det är jag ju jämt 😅  nej men är så rädd att det ska visa sig vara ett missed abortion eller något. Är också min och min sambos 10års dag imorgon så känns nästan som att det är jinxat (man blir så himla vetenskapligt lagd när man går igenom sånt här). 


    Emilia­Sol


    håller tummarna för dig idag!, att allt ser bra ut på UL idag och att ni får se ett tickade hjärta. Hade återföring på min och min mans bröllopsdag, vilket också markerade för årsdagen av MA. Men tyvärr hade universum andra planer för oss.

    Nu vill man bara att det ska bli nästa år så man kan komma vidare. Sjukt hur snabbt och långsamt denna resa går. 

  • BaeA
    HannaHQ skrev 2023-12-04 20:39:07 följande:

    Gravida Baby

    Zaro - 30 år, IVF 1 i Danmark, RUL 29/12
    Noelani - 40 år, IVF 3 i Danmark, TUL 11/12

    Väntar på TD {#emotions_dlg.flower}Mathilda - 35 år, IVF3 RMC Malmö, TD 17/12

    Väntar på behandling SoligRazorcrest - 32 år, Stockholm


    HannaHQ- 30 år, IVF 1 på Sahlgrenska. Inplanerad FET, dag 50 i cykeln och väntar tålmodigt🌟

    BaeA - 34 år IVF2. Väntar på operation 11/12 av ett litet 2x2cm myom som eventuellt kan vara störande. Har 4 blastocyster av toppkvalitet i frysen. 


  • BaeA
    EmiliaSol skrev 2023-12-07 19:21:45 följande:
    Åh va tufft! Hoppas det är er tur snart! Det såg bra ut på ultraljudet så det var en lättnad!
    Ja, i morgon det dags för operation. Så hoppas bara tiden och läkningen går snabbt efter det så vi kan får göra en ny återinföring. 
  • BaeA
    Quincey skrev 2023-12-13 12:48:21 följande:

    Nu har vi äntligen satt in ?tvillingarna?, vår andra återföring totalt sedan vi började med IVF i början av året. Gick mycket bättre denna gång, ingen smärta och ingen blödning. Var såå nervös hela dagen att de inte skulle klara upptining eller tappa celler. TD 27/12 ❤️


    Ni som tar kosttillskott, hur har ni gjort efter återföring? Vet inte om jag vågar ta alla som jag tagit innan.


    Åh, vad spännande! håller tummarna för er att detta är guldäggen! jag gjorde en myomoperation i måndags och läkaren sa att det med största sannolikhet kan vara den som stört kaviteten.

    Så nu ska jag ?läka? och så blir det FET i naturlig cykel i februari. så mycket väntan, det enda vi gör! 
  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2023-12-15 00:27:55 följande:
    Så spännande! Låter väldigt lovande för februari! ❤️🙏
    Ja, jag hoppas det! håller tummarna för dig att dina har satt sig och att du testar positivt nästa gång ❤️ gjorde min första återföring i sept, herregud den väntan. ville inte heller testa innan TD.
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023