• Quincey

    Vi som startar IVF 2023

    Sola13 skrev 2024-05-21 07:36:25 följande:
    Åh, ja men då ökar det ju 👏🏼 BRA! Spannet är så stort, om jag minns rätt måste man ha minst 10 hcg för att få 1-2, och minst 153 för att få 2-3. Men också läst att testet ju inte mäter alls lika exakt som blodprov, så troligtvis måste man egentligen ligga en bra bit över det för att kisstestet ska kunna känna av att det nått upp till nivån, så kanske närmare 200 iaf. Och sedan har jag läst denna, och då verkar det helt normalt ju! Så, njut av här och nu och att det slagit om och bevisligen ökar ❤️
    Intressant, tack för att du delar ❤️ Lustigt att man tänker att  veckorna borde slå om på dagen när hcg kan variera så mycket. Ska försöka njuta nu 😊
  • Quincey
    WinnerBirdie skrev 2024-05-22 12:50:43 följande:
    Stooort grattis Quincey 🥰 Jag har inte varit inne på ett tag, men vilka fina nyheter man möts av här🙏
    Hur många blastisar blev det nu igen?
    Tack! ❤️ Det var en blastocyst som var redo dag 5 och 3 som kom ikapp dag 6 😍

    Hur går det för dig?
  • Quincey
    WinnerBirdie skrev 2024-05-22 21:37:18 följande:
    Vad häftigt med så mycket bättre resultat. Just nu händer inte så mycket för oss. Lutar åt dubbeldonation,  men än finns inga svenska donatorer. Så antingen blir det samarbete med kliniken i Finland eller så väntar vi till augusti och får veta om det finns någon svensk donator då. Velar lite, vill ju helst vara igång med något nu! Mitt AMH var 1,4 nu och 1,3 sist (hösten 2022). Skum att det var lite högre, men med tanke på tidigare resultat så känns det som en stor insats både mentalt och ekonomiskt att testa vanlig ivf igen.
    Förstår, svårt val, man vill typ vara igång hela tiden för att ta det framåt. Häftigt att AMH var högre 1,5 år senare! Nej usch det kör verkligen slut på en att göra detta gång på gång. Hoppas ni kommer fram till något som känns bra! ❤️
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-05-24 19:52:39 följande:
    Men WOW!!! Vad gjorde dom annorlunda denna gången? Hjärta

    Och Stort grattis till graviditeten!!! HjärtaHjärta
    Tack! 🥰 Ja har haft otrolig tur, det var samma protokoll som förra gången, men med högre dos, fast det blev lika många mogna ägg i slutändan. Tog kosttillskott och melatonin som vanligt. Ingen utan fragmentering som sist, fler blastocyster nu men lite långsammare med utvecklingen.

    Har ni börjat igen? Håller tummarna att det går nu ❤️❤️❤️
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-05-26 20:45:33 följande:

    Va häftigt! ❤️ ❤️ Så väl värd!! 


    Så intressant. Fantastiskt! ❤️ Man blir aldrig riktigt klok på vad som fungerar. Jag tar tillskotten samt tagit melatonin i drygt två månader. Hur hög dos tog du? Har fått tag på 5 mg på apoteket så har tagit mest det, ibland 3 mg. 


    Ja började i torsdags, tre dagar sedan, med Fostimon och Menopur i samma doser som sist. 


    Planerat med tillägg utav assisted hatching och embryoglue. Kanske blir det TESA igen då vi inte vet om det bidragit till den lägre nivån fragmentering av embryona eller inte. Vet att andra kliniker sagt att de aldrig gjort det på de omständigheterna, ej behövts på 19% fragmenterade spermier, men Sellmer uppger sig haft bra resultat och denna gången vet vi inte säkert. Tänk så ångrar man sig sen att man inte gick all in när man nu ändå lagt pengarna på allt annat. 


    ❤️❤️ Jag tog 3 mg melatonin i ca en månad sist, var rädd att det skulle skjuta på ägglossningen men hade tagit under längre period annars.

    Låter smart att gå all in igen. Förstår vad du menar, jag har lagt till fler och fler kosttillskott och skulle nu inte våga köra utan några av dem eftersom man inte vet vilken/vilka som gjort skillnad.

    Lycka till med äggplock i veckan!! Håller tummarna ❤️❤️❤️
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-03 08:34:57 följande:
    9 stora och flera små låter ju jättebra till antalet!Håller tummarna för att de kommit ikapp idag. Vet ju att antalet inte är problemet men hoppas på lagom antal för dig :)

    Ja jag har ju också haft bättre med långa då JG  fått ut många fler antal med långa än korta men som läkarna sa det har ju ändå inte blivit ngt så
    vi kunde testa korta ändå. är igång nu, första sprutorna gonal f 300 och menopout 75 igår kväll.  Är så
    jäkla rädd alltså. 
    Håller tummarna för dig LMSM ❤️❤️ Förstår rädslan, det är verkligen tufft mentalt, men nu är ni igång igen!!
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-08 09:39:57 följande:
    Tack ❤️🙏 
    ja nu finns det ändå hopp ändå om det känns helt sjukt overkligt och otroligt att det någonsin skulle gå. Hoppas på att få vara med om samma fantastiska besked som du!
    hur går det för dig hur mår du?:)
    Vet du när ungefär det är dags för plock? Förstår, kändes overkligt för mig med, och fortfarande overkligt att våra resultat vände till det bättre ❤️ Hoppas detta är gången det går hela vägen för er. Dags för ultraljud om 5 dagar, är väldigt nervös, har ibland känt molande eller huggande smärta i magen och ibland inget alls, så är orolig. 
  • Quincey

    Mathilda88, grattis till återföring av 2 st ❤️❤️ Håller tummarna att det ska gå bra. Vad härligt att två till började dela sig 🥳

    LMSM, har förstått det som att 10 dagars stimulering är det kortaste man kan kan ha. Jag har haft både 10 och 11 dagar. Hoppas de mindre kommer ikapp!

  • Quincey
    BaeA skrev 2024-06-03 19:34:28 följande:
    Har inte varit här inne på ett tag, så har missat att du plussat. Stort grattis, hur mår du nu? Hoppas verkligen att den lilla är här för att stanna. läste också om alla framgångarna med blastocysterna. blir genuint glad för din skull och önskar er allt det bästa. 

    Tack så mycket ☺️ Jag mår bra, är orolig inför beskedet på ultraljud, men inget jag kan påverka nu så får försöka hantera det så gott det går. Hur går det för dig? ❤️

  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-10 15:39:18 följande:
    oj är det så? CvL påpekade att jag hade haft ganska kort stimulering de två första gångerna enligt protokollet från Sophiahemmet (när jag gjorde korta) men sa att det ofta kunde vara så om man var "ganska smal". Jag kollade nu och jag hade bara 9 dagar stimulering båda gångerna. Kanske var det alldeles för kort då! Den här gången blir det ju i alla fall minst 10 dagar. 
    Vet inte varifrån jag har fått att det är minst 10 dagar 🙈 Sophiahemmet hade säkert en bra anledning att köra kortare. Jag har haft 10 och 11 dagar på mina 5 försök. Har velat köra längre men har inte gått. Senaste två försöken på Cvl var 10 dagar.
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023