• Quincey

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-06-10 14:52:04 följande:
    När är nu ultraljudet igen? ❤️🥰
    Det är imorgon 😰 Hade helst typ inte gjort det utan levt lycklig och ovetandes 😆 Låter förresten som ett bra beslut att inte tjuvtesta nu när du ruvar utan njuta så länge du kan ❤️
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-12 12:50:03 följande:

    Jag har precis varit på ultraljud igen och ska spruta tre dagar till så totalt 13 dagar. Känns så länge men kanske är bra hehe. nästan lika länge som när jag gjorde långa ju.  men tydligen så kommer blåsorna i tre olika grupper så några är för små fortfarande. hoppas bara att de största nu kommer vara okej efter så många dagars sprutande till. 


    blir äggplock måndag kl 9 


    Låter ju bra! Och intressant att se om det blir en skillnad jämfört med 9 dagar. Ska hålla tummarna på måndag!! ❤️
  • Quincey

    Har precis varit på VUL där vi såg en liten bebis på 19 mm ❤️❤️❤️ Bröt ihop precis innan vi skulle kolla, är så lättad och kan inte tro att vi tog oss hit ❤️

  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-13 18:27:25 följande:
    Åå GRATTIS!! helt fantastiskt måste kännas helt otroligt! Så glad för eran skull!  Tänk av du kämpat! 
    Tack ❤️❤️ Ja känns helt fantastiskt verkligt efter så mycket kämpande och negativa besked, är så glad.
    Sola13 skrev 2024-06-13 18:36:55 följande:
    Åh, så fantastisk, grattis!!!! ❤️❤️❤️ vilken vecka / dag är du i nu? 

    Tack ❤️❤️ är i vecka 9 nu, 8+5 idag.
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-06-13 19:58:10 följande:
    Wow, fantastiskt att höra!! ❤️❤️❤️ Stort grattis!! 😍
    Tack! ❤️❤️ Så overkligt 😅


    Awesomeginger skrev 2024-06-13 20:59:47 följande:
    Det är så tungt, hoppas inte något jag skrev som känner att du överväger att du inte har ork. Förstår verkligen om du känner det. Att fortsätta eller inte är fantastiskt starkt båda två. Vilket fall hoppas jag att allt kommer att klaffa nu så är de inget beslut du behöver fatta ❤️
    Quincey skrev 2024-06-13 16:37:29 följande:

    Har precis varit på VUL där vi såg en liten bebis på 19 mm ❤️❤️❤️ Bröt ihop precis innan vi skulle kolla, är så lättad och kan inte tro att vi tog oss hit ❤️


    Åååå så fantastiskt att höra grattis ❤️ sånt fantastiskt stort steg

    Tack! ❤️❤️

    BaeA skrev 2024-06-14 16:59:38 följande:
    Blir så glad av att läsa detta, wow wow wow!!! ❤️

    ❤️❤️

    HannaHQ skrev 2024-06-15 18:15:08 följande:

    Gud vad roligt att höra Quincey!❤️

    För vår del blev det ett negativt test som förväntat.
    Lite ledsamt men vi får fokusera på att man har semester och annat framför sig nu och sedan är vi inplanerade i början av september igen för försök nr 3 då dem har semesterstängt i sommar och vi hinner inte en vända till före dess. 


    Lycka till er alla som ruvar ❤️



    Tack!❤️❤️ Håller tummarna för er efter sommaren!
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-17 13:44:31 följande:

    Hade Mitt sjätte äggplock idag.
    ovittelle dag 14 så lång stimulering som sagt.

    det var den absolut värsta gången hittills trodde jag skulle svimma och soy av smärta. Ingen gång har varit speciellt rolig såkalrt men har ändå kunnat uthärda det men smärtan idag alltså herregud. Hoppas det var värt det 😂

    fick ut 9 blåsor 7 ägg har jag fått höra i efterhand. Kunde inte allts höra vad de sa när jag låg där men min pojkvän sa att ngn gade varit 25 ngn 20 sen hade de inte sagt mer. Hoppas inte den på 25 var för stor nu ocg de på 20 för små hehe. 


    de nämnde ngt om att de skulle använda sig av embryo glue den här gången. Vet inte vad det är riktigt men aja :) 

    hoppas de ringer med positiva besked om befruktning imorgon, även om jag knappt vågar hoppas på ngt längre så lär jag ändå bli sjukt besviken annars.


    Åh fy vad hemskt att det gjorde så ont, undrar varför det varierar så mellan omgångarna? Bra kämpat av dig iaf!! Hoppas på många befruktade imorgon ❤️ Tror både runt 20 mm och 25 är bra!
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-18 13:08:57 följande:
    låter som vi hade ganska liknande upplevelser, min partner svettades som en gris tydligen och försökte hålla mig lugn haha. 

    Ja det är ju en bra befruktningsgrad såklart men jag har haft så sjukt dålig utveckling på mina ägg så känns lite hehe. 

    Jag ska på återföring imorgon klockan 14. De föreslog dag fem eftersom fem stycken var befruktade men jag sa. att jag önskade få dag två eftersom jag aldrig någonsin fått ngn som delat sig till dag fem. De men ju att livmodern är lite lite bättre miljö (vet att andra kliniker säger att det är samma men men) och dra känns det bättre. Blir det ngn dag fem så är det ju bara att frysa den tänker jag. 
    Lycka till idag! ❤️
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-19 15:29:49 följande:

    Tack ❤️

    jag har typ redan gett upp det här försöket känns det som.

    fick tillvaka två embryon idag dag två.  ett fyrcelligt och ett sex.
    Den med fyra hade poäng 9.1 men resterande fyra embryon var alla av betydligt sämre poäng än tidigare gång. Såg ut som runt 3 På typ alla. Förra gången hade jag två 9.1 ett 8.4 ett 5.2 och ett 7.5 som alla slutade dela sig dag tre. Den här gången har jag ett av bra resterande såmre än det sämsta förra gången. Känns helt kört. 


    kan inte känna mig hoppfull eller glad över att ruva längre för det känns verkligen så hopplöst för min del


    Tråkigt att de hade sämre poäng överlag denna gång, men kul med 9,1-poängaren! Den 6-celliga måste de också tro på om den återfördes? Tror verkligen inte det är hopplöst, jag håller tummarna!
  • Quincey
    LMSM skrev 2024-06-19 17:06:26 följande:

    Ja alltså det känns verkligen helt lönlöst allting Just nu.
    förra gången fick jag två 9.1 tillbaka som inte blev ngt så. 


    från början hade de bara tänkt ge en tillbaka men så sa jag att jag förra gången blivit erbjuden två. Läkaren sa då att hon skulle kolla hur det såg ut met sannolikheten för tvillingar i sånt fall och att det var lite olika kvalitet på äggen. Det visade sig då att en delat sig till sex och embryologen sa att vi kunde ta den. Den hade inte högt betyg men de sa inte att det var kört för ngn av de andra med sämre betyg heller.

    i början av mina ruvningar kände jag sånt hopp men nu senaste två gångerna är det bara ett mörker vet inte hur jag ska känna att det faktiskt finns en möjlighet haha. 


    Förstår men det behöver inte betyda att tredje 9,1 inte kommer bli något. Det är inte alltid den som ser bäst ut eller är perfekt på utsidan som är bäst och friskast på insidan ❤️
  • Quincey
    Mathilda88 skrev 2024-06-21 17:11:00 följande:

    Igårkväll började jag få beigea flytningar, så efter mkt velande så tog jag ett test imorse på morgonurinen (ska jobba helg i helgen samt kvällspass på måndag så svårt att ta test på måndag som är testdag). 


    Där var ett mkt mkt svagt plus! 😱 Bara rädd att det kanske är ett spökstreck. ???? Än mer då det var borta när jag kollade igen efter en timme.. Men det var där när man skulle läsa av det efter 3 min. Nästa test blir troligen tisdag morgon, får se då. ❤️


    Åh wow! Håller tummarna för tisdag!! ❤️❤️❤️
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023