Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    Anonym (nejtack) skrev 2022-01-02 13:15:34 följande:

    Jag vågar. Men jag tycker det är så roligt med vaxxers och att dom nästan börjar gråta om man säger nej till deras heliga vaccin =P 

    Så länge det roar mig tänker jag säga nej enbart för att jäklas med dom 


    Man kan bara hoppas att det här inte är seriöst, att det inte finns folk som skiter så fullständigt i andra människors liv. Om du nu inte är personen med anti-social personlighetsstörning som gjorde den andra tråden. Mot den bakgrunden kan det ju passa.  
  • AndreaBD
    Anonym (Ovaxad) skrev 2022-01-05 21:07:14 följande:

     


    Det många inte vet är att vaccinerna är villkorat godkända i EU, vilket är detsamma som nödgodkända i USA. Man säger ändå i Sverige att de är godkända (med villkor säger man inte). Men ni kan själva kolla upp detta genom att gå in på följande länkar:


     


    Och du vet uppenbarligen inte att det numera är helt vanligt godkänd. Det som fattades då, finns på plats nu. Så, det är desinformation. 
  • AndreaBD
    broderbob skrev 2022-01-06 02:10:54 följande:
    . Jag tycker man ska göra som i Italien så slipper man dessa diskussioner för och emot

    Publicerat igår kl 22.02

    Den italienska regeringen har infört obligatorisk vaccinering mot covid- 19 för alla över 50 år.

    Vaccinationsplikten gäller alla som är bosatta i landet, även utlänningar och undantag görs endast av hälsoskäl som kan intygas av läkare, och efter sjukdom med uppnådd immunitet.
    Vilken konstig idé! Alla över 50? Yngre människor kan ju förstås också utgöra en risk för de gamla. Visst, man kan börja där, men det verkar lite inkonsekvent.
  • AndreaBD
    Tobben skrev 2022-01-06 10:41:18 följande:

    Många av mina bekanta som har vaccinerat sig har gjort det av egoistiska själ. Men det är jag som inte vaccinerat mig som pekas ut som egoistiskt, det tycker jag är lite märkligt.


    Hur tänker du då att vi får slut på pandemin? Så att vi kan leva ett vanligt liv igen? Vi kan inte leva så här i längden, då blir man knäpp. Personligen orkar jag ha det så i några år, men det är inte värt det i längden. Så vill man ju inte leva permanent.
  • AndreaBD
    Anonym (Idiotförklarar antivaxxrörelsen) skrev 2022-01-09 13:57:43 följande:

    Nu varnar antivaxxklanens gud för en konspiration som polisen, underrättelsetjänst och säkerhetstjänst ligger bakom. (Allt enligt denna person.)

    Det handlar om att dessa ondsinta myndigheter lurar människor till möten där de luras att stänga av sina mobiler för att de ska registreras när de åter startar sin telefon.
    Då registreras man alltså, enligt ovan nämnda person, som "länkar i motståndsrörelsen. Av polisen.

    Han går alltså ut med en varnande video för detta.

    I kommentarsfältet applåderas det och konspirationen diskuteras hett. De tror att de kommer fängslas för sina åsikter.

    Kommentarer som denna flödar i antivaxxträsket: "Vi kommer att kartläggas med alla medel. En ny lag gör att vi också kommer att kunna arresteras och säkert låsas in då vi jobbar mot narrativet, den nya ordningen. Begrip detta och var smarta.


    Ja, och det farliga med detta är ju att några kan ta dessa idiotiska påståenden på allvar. I Tyskland dödade en man sin fru och sina barn och begick självmord - för att han trodde att man skulle bli inlåst i nåt koncentrationsläger nu om man inte vaccinerar sig. 

    Visst, man kan säga att den personen inte kan ha varit frisk, men det gör ju definitivt saken värre.
  • AndreaBD
    Anonym (Idiotförklarar antivaxxrörelsen) skrev 2022-01-09 15:23:17 följande:
    Jag har anmält gruppen till Facebook men inget har hänt.
    Vad jag förstått så tar Facebook bort inlägg som är konspiratoriska, men jag kanske missförstått något.

    Denna grupp är ju konpiratorisk de luxe med en huvudman som de andra mer eller mindre tillber.
    Han tjänar även pengar på detta då han har tryckt upp t-shirts och kepsar med deras olika budskap. (Det finns mer än vaccinet de jobbar mot, t ex storbanker och 5G).
    Jo, jag har också hört att facebook skulle ta bort vissa saker. Dock verkar det finnas massor kvar.
  • AndreaBD
    Anonym (SysterFrida) skrev 2022-01-13 17:01:27 följande:
    Pro vaxxers har heller inte som paradgren att kunna backa sina påståenden med vetenskap.

    AndreaBD mfl skriver i tråden foliehattar och covid nitton att ryssland har en politisk agenda kopplad till vaccinet. De är de som går på mest om vaccin. Inte har de en enda gång kunna visa upp något evidens för vad de påstår.

    Säger det inte pro vaxers någonting om varför det är så otroligt stor andel av världens befolkning som är anti detta vaccin? Alltså inte vaccin överlag
    Ditt inlägg är knappt begripligt. Och det finns inget som heter pro-vaxers. Alla vettiga människor vaccinerar sig. Och jag har inte heller skrivit det som du påstår.
    Istället har jag sagt att Ryssland inte är ett demokratiskt land och att de är kända för att ljuga om allt negativt, så jag skulle inte lita på att de skulle erkänna ifall det skulle vara något problem med deras vaccin. 

    Varför är så många människor mot vaccin? Tjaa... vart ska man börja. I Sydafrika tror uppenbarligen en majoritet av befolkningen att en häxdoktor skulle hjälpa bättre. Och det gäller fler afrikanska länder. I Israel tror ultra-ortodoxa judar att det är upp till gud. I Östtyskland är en del mot allt som kommer ifrån staten efter att ha blivit lurade av sin tidigare stat. Det gäller många länder i Öst-Europa också.......
  • AndreaBD
    Anonym (SysterFrida) skrev 2022-01-14 23:58:27 följande:
    Lyssna på dig själv
    Behöver jag inte.
  • AndreaBD
    Maya84 skrev 2022-01-15 01:08:00 följande:
    Och vilka ar da dessa "dumma resonemang" ?

    Ar en av dem att man har haft tillgang till internet och tagit del av de manniskors upplysningar om vilka bieffekter de fatt efter att ha fatt en vaccinspruta, och dar de angrar att de aldrig gjort det, och inte vill hamna i samma situation? Piloten som fick en  kraftig stroke liknande attack efter han tagit vaccinet och inte kunde flyga ett plan dar 200 manniskor var ombord?

    Ar det ett dumt resonemang att upplysa sovande naiva manniskor som dig
    att det finns hundratals bevis pa att man har en innehallsfortackning pa vaccinet som du och jag far lasa, men att den fulla inehallsfortackningen med vad den inehaller ar inofficiell? 

    Ta din spruta, ta 85 sprutor om du vill. Lat de som ar lite mer vakna och vill bestamma sjalva over vad som ska skjutas in i kroppen och inte, gora vad de vill. Vad du kallar en antivaccer ar endast de som vill valja om de vill ta den eller inte, inte att vara emot vaccin i sig, om du inte visste det...
    Om du nu har tagit din spruta eller 3 eller 16 så ska val DU vara trygg? Varfor ens bry dig det minsta om andras val?
    Piloten kan ha fått en TIA. Det är som en lätt variant av en stroke. Det kan man få helt plötsligt. Varför skulle det ha med vaccinationen att göra? Min man fick en sån en gång, kunde plötsligt inte se något i ett öga. Det hade nog inget med vaccinet att göra. 

    Annars rapporteras biverkningarna och man kan se dem. Det finns ju ingen förpackning där man kan ha innehållsförteckning och biverkningar. Särskilt eftersom de måste kylas och en sjuksköterska har hand om dem. Men man kan ju kolla på dem. Och på det sättet kan man också lägga till fler om fler skulle dyka upp. Inget konstigt med det alltså.

    Varför man bryr sig om andras val är ju att vi inte blir av med pandemin kanske. Det kanske krävs att alla är vaccinerade. 
  • AndreaBD
    klyban skrev 2022-01-15 15:59:37 följande:

    Vad dessa inte förstår är att när man vaccinerar så många doser som ~18,2miljoner, så kommer folk dö av andra orsaker.


    Och det är den retoriken de tror de kan utnyttja att säga nått annat med, och de är inte heller intresserade.
    Och därför får vi påminna dom om fakta, för det verkar som det är det svåraste för dom att förstå, konspirationer är det dock inga problem med.
    För konspirationer tror de alltid på och utan den minsta reflektion att ifrågasätta, sånt är galet intressant beteende hur de faktiskt anstränger sig att ha fel och inte lite fel heller, utan totalt fel.


    Visst, när det är så många så råkar några dö just då.  Utan sammanhang med vaccinet. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?