Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    EpicF skrev 2021-11-03 18:33:29 följande:
    Eftersom det inte är möjligt. Och nej, eftersom du inte förstår grundfärg kunskap så orkar inte jag lägga energi på att förklara varför. Det är ingen idé.

    Att M är läkare? Hobbyläkare säkert, men det kryllar av dem här på FL.
    Självklart, M är läkare. Och det borde du kunna se om du själv jobba inom sjukvården. Det verkar däremot du som inte vet eller inte kan förklara. 

    Jag har fått rätt svar, och det var det jag trodde. Det du säger däremot, stämmer inte riktigt.
  • AndreaBD
    Pope Joan II skrev 2021-11-03 19:03:09 följande:
    EpicF svarade dig att det inte var någon idé att förklara något för dig för att du ändå inte förstår. Så hon tycker att hon har svarat dig, och det har hon ju också gjort även om det inte var något annat än för att ge dig det beskedet. 

    Detsamma gäller hennes svar till mig. Det är det hon menar med att vi, du och jag fått svar. Hon har svarat, alltså har vi fått svar. Det är bara en annan version av "det berättar bara att du glömde av". 
    Visserligen......
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 00:45:18 följande:
    Ehh...jo.
    Att skriva "jag vill inte svara på det" är förstås inte ett svar på frågan. 

    Och tror du seriöst att folk vill diskutera med dig om du fegar ur så snart du ska förklara hur du menar något? Det skulle förstås vara helt okej att skriva att man inte kommer på hur man bäst ska förklara det, då kan man hjälpas åt, typ: Menar du så här......? Men du samarbetar inte, och det funkar inte i något läge. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 00:48:27 följande:
    Nej, jag kan inte se att M skulle vara läkare. Som sagt, hobbyläkare möjligen.
    Jag kan faktiskt avgöra om någon är akademiker - OM de skriver tillräckligt sånt som man kan dra slutsatser ifrån. De kan nämligen argumentera på en annan nivå. 

    När det gäller M så skulle jag säga att jag kanske inte har sett tillräckligt för att kunna vara helt säker, men jag har inte heller sett något som skulle tala emot det. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 00:45:51 följande:
    Jag läste inte så noga vad M skrev så kan inte svara på det.
    Det var synt för att han nog förklarade närmare PRECIS det som du  inte lyckades förklara. Dvs. jag förstod faktiskt DÅ att du nog försökte säga samma sak. 

    Men du bryr dig inte om att försöka förklara så att folk KAN förstå, eller hur? Varför tror du då att någon skulle vilja fortsätta diskutera med dig? Då är det ju meningslöst. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 13:20:42 följande:
    Jag vet inte om du missat detta, men det är familjeliv och inte någon akademisk sammankomst. Dvs, folk skriver på ett annat sätt än de gör i exempelvis jobber.
    Man börjar inte tänka på en lägre nivå för att man är ledig. Dvs. har man en gång lärt sig att analysera, så analyserar man - i alla lägen i livet. Jag säger bara att man kan då se vilka som har högskolutbildning. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 13:19:23 följande:
    Det är ett svar på frågan.
    Det var ett svar på inlägget, inte på frågan. 
  • AndreaBD
    klyban skrev 2021-11-04 14:06:17 följande:
    Det går bara dra en slutsats, och att Epic igen påstått något som hon sen insåg var fel, och nu försöker dölja.
    Det tror jag inte, faktiskt. Det som M skrev förklarar nämligen samma sak som hon försökte säga, men hon har inte läst eller inte märkt detta.

    Iofs, eftersom allt är svart eller vitt för hen så sa hon att det aldrig kan hända medans M bara sa att det är ovanligt, men möjligt. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-04 22:40:00 följande:
    Så menar att smittspridningen på covid-19 är mindre än vid vattkoppor. Då undrar jag varför vi aldrig har haft en vattkoppspandmi ännu?
    För att folk är IMMUNA! Hur många gånger har vi tuggat detta redan? 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-11-05 16:01:19 följande:
    Det är dock också lite fel art påstå.
    Jag bryr mig inte. Jag lägger förstås inte tid längre på att förklara något för dig. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?