Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    Ess skrev 2021-07-22 19:53:38 följande:
    Tror du ens själv på att de skulle ha klarat av 12 års tester på något år?

    Varför tror du det fått ett villkorat godkännande för försäljning och ska gås igenom varje år!
    Om man sätter 12 gånger så många på att jobba med, borde det väl funka lik bra. Om det inte är något som just kräver att man observerar och utvärderar över en längre. Och just därför har man villKORLIGT godkännande och utvärderar under tiden, och det är ju ganska självklart att det måste bli så.
  • AndreaBD
    Anonym (Therese) skrev 2021-07-23 11:22:52 följande:

    Fattar ni verkligen inte problemet med att staten skapar ett vaccin rekordfort som de uppmanar alla att ta, finns inga biverkningar, helt ofarligt, det är bråttom att ta, tänk inte efter lita på oss. Massvis med bilder och videosnuttar visas på kända människor som tar sprutan som ska påverka alla att göra samma sak. När människor litar direkt på detta eller känner att de har inga andra alternativ. De tar sprutan och blir så allvarligt sjuka av den att de sedan dör. Är det på något sett rätt? Är det inte staten som tvingat fram detta beslut hos så många? De personerna kanske 1, aldrig hade fått corona ändå? 2, de kanske inte hade dött av det? Då känns det väl jävligt onödigt att de blev påtvingade sprutan. Det hade känts förjävligt både för min del och om det hände någon I min familj. Totalt grundlurad, på livet. Vad spelar det för roll om det bara var några få det gällde? Ingen ska behöva dö av ett vaccin!

    Det som var fel var att vid ett så tidigt stadium påtvinga människor att ta detta vaccin, med löfte om att allt skulle bli bra då. Ta det, ta det, var den enda reklamen som strömmade förbi!

    Jag är glad att jag inte lita på allt staten säger.


    Jag vet en person som HAR dött av Covid och som var frisk och bara lite över 50.
    Och en helt frisk akutlåkare som nästan dog. Man kan faktiskt dö av det. Och det finns gott om människor som verkligen väntat på vaccinet, för att de inte ville ta risken.

    Hur lång tid det tar - det är inte det enda som räknas. Man kan ju faktiskt lägga mer ressourcer på det, så funkar det bra på kortare tid, 

    Och Klyban har en poäng - man har börjat forska på coronavirus för ett antal år sedan. Inte det här viruset, men det har hjälpt ändå.
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-07-23 20:40:32 följande:
    Jag vet varför men fortfarande så görs en skillnad som inte borde göras.
    Jo då! Om en medicin (eller vaccin eller sjukdom) drabbar vissa mer än andra, så är ju detta en skillnad som vi måste ta hänsyn till. 
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-26 21:09:52 följande:
    Om dagens vaccin hade varit så bombsäkra, varför rekommenderar FHM fortfarande att man ska hålla avstånd till varann för att stoppa spridning?
    Om man frågar det, så förstår man antigen inte hur en sjukdom sprids, eller så vill man sprida desinformation med flit. Det är självklart att sjukspridningen fortsätter, om än i mindre omfattning, så länge inte tillräckligt många är vaccinerade. 
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-27 09:20:47 följande:
    Självklart fortsätter det spridas när vaccinet inte är så effektivt som de hoppats på.
    Att det inte skulle vara effektivt är din spekulation. Fakta är att inte tillräckligt många är vaccinerade än (om det är så att man behöver ha 60 - 70 % av befolkningen vaccinerade för att uppnå flockimmunitet). Och det finns ju forskning på hur effektiv vaccinet är. Och det är minst lika effektivt som tidigare vacciner. 
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-27 15:27:55 följande:
    Jag har läst hennes makes sammanfattning av hennes forskning, vilket jag skrev tidigare.
    Hear-say...... inte forskning.
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-27 15:31:21 följande:
    Herregud!!

    Det är bäst du drar ner din foliehatt rejält.

    Inte för att va elak, men är du riktigt frisk?

    Du sitter och hittar på så många antivacc teorier att det känns inte riktigt normalt.
    Allvarligt? Nämn EN sån "antivacc-teori"!
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-27 17:11:27 följande:
    Läs alla Klybans inlägg, alla som inte håller med är antivaccers. Det har nått den gränsen där det liksom inte är normalt längre. Dessutom så är många (de flesta) svar, goddag yxskaft, totalt meningslöst babbel om absolut ingenting, och så lite kopierade siffror.
    Du skrev att han hittar på antivaccers-teorier, så jag tolkade det som att du menar att han sprider såna. Men visst, det kan tolkas olika. 
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-28 19:33:56 följande:
    Har aldrig sett epic skriva någon form av antivacc propaganda, så det är ren lögn.
    Jag har däremot sett andra som skrivit att de blivit magnetiska och en del annat bs. 
    Det har väl varit ganska uppenbar, man måste vara blind för att missa det. Men jag orkar inte leta fram det. Jag tror jag har gjort det tidigare i tråden. Nu säger jag inte att hon menar sprida antivax-propaganda, snarare envisas hon med att uttrycka sig så vagt som möjligt så att det LÅTER som antivax. 
  • AndreaBD
    Ess skrev 2021-07-29 09:14:39 följande:
    Nej risken att sprida smittan blir inte mindre av vacc.

    .
    Det här var ren osanning nu, igen.

    Även om man inte vet exakt än om vaccinerade fortfarande kan sprida smitta vidare, så utgår man ifrån att det måste vara betydligt mindre smitta man kan sprida då, var och en.

    Och förutom var och en, så blir det ju sammanlagt också mindre virus i luften, i stängda utrymmen t.ex. Man ser ju att smittan har minskat radikalt i länder där många har vaccinerats. Sedan har det ökat igen i många länder också. Antagligen har folk släppt alla försiktighetsåtgärder. Och där ser man att det finns anledning att vara lite försiktig och hålla avstånd ändå. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?