• AndraSladdis

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Steeph skrev 2021-12-10 21:07:13 följande:

    Tack snälla!

    Jag är på ruvardag 6 idag och har testdag på tisdag den 14e (ruvardag 10). Så ett par dagar kvar


    Det är ju starkt för RD 6 så jag har mycket hopp för din graviditet!
  • AndraSladdis
    Frida123123 skrev 2021-12-11 20:53:05 följande:

    Nu är jag inte en ruvare längre för imorse plussade jag!! Jag är GRAVID :).


    Grattis där! Nu hoppas vi att det håller hela vägen. Starkt av dig att kunna vänta till testdagen. Vad hade du för symptom under vägen, har det varit samma/lika tydligt varje gång? (Undrar den symptomlöse ruvaren här :) )
  • AndraSladdis
    Frida123123 skrev 2021-12-12 09:22:25 följande:

    Tack! Det tydligaste symptomen jag haft alla tre gångerna när jag plussat är stickningar i sidan av magen samt lite molvärk. Inga av gångerna har jag har nidblödning. Det är nog egentligen alla konkreta symptom. Nu har jag ont i brösten men det beror nog på progesteronet. Jag har ju alla gånger även dagen efter blivit förkyld, och då pratar vi återföring i maj, augusti och nu november. Tillfällighet? Själv tror jag inte det. Kroppen är ju underlig. Det är svårt att läsa av symptom. Så egentligen så är det bara att hålla ut tills man vet. Hur går det för dig nu?


    Ja samma här, molvärk har varit symptomet de andra gångerna, men nu är det knappt något faktiskt. Men det är bara RD2 så hoppas att det dyker upp. Sen som du säger kan man få symptom av mediciner också, särskilt jag som gör i stimulerad cykel (så all östrogen och progesteron kommer utifrån). Bara hålla ut, inget att göra! :)

    Stort lycka till att du/ni får se ett pickande hjärta snart!
  • AndraSladdis
    Steeph skrev 2021-12-17 09:49:33 följande:

    Jag tog ett nu på morgonen faktiskt. Visade +3 idag på ruvardag 13 så så glad! Jag som brukar ha långsamt stigande hcg.


    Grattis! Ruvardag 13 är väl inte ens vecka 3+? Det är ju typ 18 dagar efter befruktningen så fortfarande vecka 2-3.
  • AndraSladdis

    Hej!

    Testdag i dag ruvardag 10 med blasto, ganska tidigt den här gången. Och visst är jag gravid, men det ser inte riktigt så ljust ut som man kan tro. Mina test slutade öka under helgen nämligen, och det rosa sjönk tydligt till och med, även om det digitala ökade sen i fredags. Ibland önskar jag att man inte hade så mycket erfarenhet av detta och så mycket att jämföra med så jag noterar sånt. Men just idag är jag fortfarande gravid.

  • AndraSladdis

    Hej!

    Testdag i dag ruvardag 10 med blasto, ganska tidigt den här gången. Och visst är jag gravid, men det ser inte riktigt så ljust ut som man kan tro. Mina test slutade öka under helgen nämligen, och det rosa sjönk tydligt till och med, även om det digitala ökade sen i fredags. Ibland önskar jag att man inte hade så mycket erfarenhet av detta och så mycket att jämföra med så jag noterar sånt. Men just idag är jag fortfarande gravid.

  • AndraSladdis
    IVF2021 skrev 2021-12-22 11:18:35 följande:

    Hej tjejer,

    Detta trodde jag ALDRIG! Men det verkar som jag fått en julklapp i år. Tjuvtestade imorse på RD 12 med en 2-dagars. Jag är gravid! Gravid och överstimulerad. Blandning mellan smärta och glädje. Ny kontroll på kliniken imorgon. Hoppas på bättre blodvärden, mindre vätska men ökat hCG. :)


    Å så glad för dig! Vilken julklapp! Men hoppas överstimuleringen håller sig i styr.
  • AndraSladdis
    Clemmentina skrev 2021-12-22 11:07:34 följande:

    Åh vad jag hoppas att allt ska gå bra för dig! Håller tummarna!


    Tack! Jag har tagit två blodprov nu, i måndags och i onsdags, och värdena och stegringen är fina. Det var nog något fel på den batchen rosa stickor i stället, aldrig varit med om det.

    Jag såg att du hade gjort ett äggplock. Jag hoppas att det blir någon/några riktigt högkvalitativa blastocyster av det. Så var det för mig, lägre dos och något färre ägg ut men bättre kvalitet.
  • AndraSladdis
    Frida123123 skrev 2021-12-29 22:22:46 följande:

    Vaknar upp dagligen och mår som om jag vore jättebakis, dvs jättetrött, lite yr och illamående. På Eftermiddagen fortsätter illamåendet lite från och till samtidigt som förstoppningen gör sig som värst till känna. Springer på toaletten ofta, ibland inget, ibland diarré och nu tror jag att jag fått hemorrojder med. Sen är ju brösten super spända. Känner mig lite halvdöd..idag vill jag nästan gråta för att det är så jobbigt. Är så slut av allt, psykiskt ( och fysiskt) av allt som man genomgått under året och nu mycket med fysiskt dåligt mående. känns som sista spiken i kistan.

    Var tvungen att skriva av mig. Jag följer allas resa i avvaktan på min egen.


    Hej! Tråkigt att du inte mår bra fysiskt. Men om man ska vända på det, kanske det trots allt är lite lugnande att du känner graviditetssymptom? Särskilt för oss som haft MA tidigare. Jag vet att illamående är skit när man har det, men... Jag är i vecka 5+4 och börjar bli orolig för att jag inte mår illa. Sist hade jag ganska mycket besvär av det från vecka 6+0.
  • AndraSladdis
    Emma1b skrev 2022-01-04 17:05:21 följande:

    Grattis alla som plussat!

    Jag plussade i oktober på mitt livs första ivf, ET av blastis. 18 nov konstaterades det att det blivit ma. På julafton kom äntligen mensen, så nu testar jag med äl test och fem dagar efter blir det FET, har 2 blastisar i frysen. Så nu vill jag bara få positivt ÄL test! Vet dock inte om jag kommer kunna glädjas om det fäster, eftersom det inte gick så bra sist ändå...


    Jag hoppas att du plussar och tror du kommer att kunna glädjas. Jag vet vad du menar, själv tredje graviditeten i rad nu och inget barn än. Jag försöker så gott det går att fokusera bara på nästa steg, dvs testdagen, nästa hcg-blodprov, nästa UL, eller vad nu det är som står i tur. Och påminna mig själv att det inte finns något som jag kan göra förutom att ta mina mediciner förståss.

    Lycka till!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021